Član
lov2xlr8 je napisao(la):kad ubije sretnu porodicu od 5 članova,tata mama i troje djece,isli sa golfom 1 na vikend u mostar,da djeca prvi put vide mostar,i vracali se u sarajevo npr i pobije ih glupan,kretenčina,majmun najveci...Anes_mo je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):R.I.pieces
drugi puta ce pametnije
Mozda ces i ti nekad pametniji postat
R.I.P :icon_cry:
I DA DRUGI PUTA CE ON PAMETNIJE!
a ti se opameti i ocekuj takvog istog da ti naidje u susret,a nema kamiona,samo vas dvojica i tunel,uski,bez rasvjete...
Ovaj drugi dio poruke je bio visak i zato sam reagovao, svak je od nas bar jednom prestigao auto neko na nepreglednom djelu ceste.
A ovaj covjek sto je poginuo iza njega je ostala zena i dvoje male djece tako da mi nikako nemoze biti drago da se radujem necijoj smrti. Sreca u nesreci je bila da nije naislo neko malo auto u susret.
Sarajlic je napisao(la):R.I.P. al je majmun tezi,ovakvih mi nije zao nimalo,i ja sam par puta u tunelu se zezo ali to je bilo prije nekih godinu zadnji put i nikad vise,,ovakvima i treba ovako da podlete pod nesto veliko i jako i da ostalima nista nebude
Pogledaj sta si napisao, sad razmisli dali si ti u istom rangu kao i on ? I jesi li ti nekog neduznog mogao ubit ?