Outrage je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Outrage:Nije to baš tako naivan posao kao što ga ti predstavljaš.Od jeftinih folija nemaš ništa što se tiče bilo kakve zaštite od sunca ili uv zračenja.Baš suprotno,bit će ti još gore
Momak se sam izjasnio da ne zeli nikakve profesionalne folije vec obicnu foliju sto se ima kupiti po shopovima...sta sam ja tu lose rekao sem da sam na jednom staklu pokusa postaviti da djaba ne baca pare....
CoL3-99 je napisao(la):evo ti vidi sam sam sebi radio,jest da sam 2 paketa potrosio ni zasto,al to je pisanih 10km i sad znam kako ide,jedna rola je duga 3m,znaci sa 2 mozes odraditi cijelo auto,a ako se ustelis mozes kasnije nekome
http://www.bhtuning.com/jetta-mk2-coupe-update-folije-i-hu-t-27575-40.html
u mame na jetti njenoj su ove pijačarske vec 7 godina,auto je sa 4 vrata,sjecam se nikada nisam imao potrebe nazad otvarati prozor,od sunca je stitilo dobro bar 3-4 godine,sada su vec izbljedile,al sta drugo ocekivati,to i nije lose
ZELA GTI je napisao(la):Ja sam otišao u lumar radionu i ugradio folije na svim staklima osim na šajbi za 180 km.Dok mi je jedan lik nudio ugradnju folija sa tržnice za 140 km.Vjeruj mi,ta razlika od 40 km je vrijedila.Ne znam o kojim folijama je riječ kod tog tvog kolege i po čemu si zaključio da je bolje s njima nego bez njih.Čim su folije jeftine,nemaju zaštitu od uv zračenja i prema tome je svaka rasprava o njihovoj kvaliteti smješna.Kao da porediš sunčane naočale s tržnice od 10 km i neke kupljene u optičarskoj radnji.Radi kako želiš,ja ti rekoh moje mišljenje
p.s. zaboravih reći o garanciji te o ogromnoj razlici u vidljivosti iznutra.Kod mene su folije sa 90% zatamljenjem,vidljivost je i po danu i po noći izvanredna,skoro da nema razlike sa folijama i bez njih