Član
ErRoR je napisao(la):Ima onaj clan GTI nesto, mislim da je on iz Neuma, i da ima apartmane, javi mu se na pm, ili mozda se on javi tu, pa vidi sa njim.
GTIfan,ajd kontaktirat cu ga...
ErRoR je napisao(la):Ima onaj clan GTI nesto, mislim da je on iz Neuma, i da ima apartmane, javi mu se na pm, ili mozda se on javi tu, pa vidi sa njim.
Porschefan je napisao(la):Nermine, obećao sam ti poslat one slike, ali nikako da dođem doli. :icon_smile:
Uglavnom, Daki je bio dole i uvjerio se da je smještaj jako dobar. To su apartmani Batinović. A Vila Millenim je od mog najboljeg prijatelja i također nudi vrhunski komfor. O cijenama ne mogu ništa govorit jer nemam ovlasti .. :icon_smile: Najbolje bi bilo zovnut par dana prije dolaska ako se odlučiš za Neum. Ovisi ti je li 6 ili 8 mjesec.
Porschefan je napisao(la):Nermine, obećao sam ti poslat one slike, ali nikako da dođem doli. :icon_smile:
Uglavnom, Daki je bio dole i uvjerio se da je smještaj jako dobar. To su apartmani Batinović. A Vila Millenim je od mog najboljeg prijatelja i također nudi vrhunski komfor. O cijenama ne mogu ništa govorit jer nemam ovlasti .. :icon_smile: Najbolje bi bilo zovnut par dana prije dolaska ako se odlučiš za Neum. Ovisi ti je li 6 ili 8 mjesec.
pioneer_09 je napisao(la):Hajde ako neko ima sa foruma sobe ili apartmane za 2 osobe nek pise ovdje ili na pp.
I također me interesuje od ovih što su bili da kažu par riječi o Neumu. Nisam nikad bio, ali ove godine baš planiram. Dakle interesuje me sve oko plaža, koje su najbolje, gdje za šetati, klubovi me ne interesuju
Miss D je napisao(la):http://www.neum-bih.com/apartmani%20villa%20malic.html
Poslije Batinovi apartmana i ovaj je jako jako dobar privatna plaza 5m.
Cijena dvokrevetne 55km mislim ludnica
pioneer_09 je napisao(la):I također me interesuje od ovih što su bili da kažu par riječi o Neumu. Nisam nikad bio, ali ove godine baš planiram. Dakle interesuje me sve oko plaža, koje su najbolje, gdje za šetati, klubovi me ne interesuju