arminnn je napisao(la):gto4 je napisao(la):Mislim da je svima jasno ko su bili Juka Prazina, Ismet Bajramovic Celo, Musan Topalovic Caco, Samir Kahfedzic i ostali. Bili su najgori sljam sa ulica, najgori moguci okorjeli kriminalci. I sada se javljaju oni koji nemaju pojma dizuci ih u nebo. Pa dokle vise doseze ova neinformiranost i neukost? :icon_eek:
decko smiri tenzije
gto4 je napisao(la):Mislim da je svima jasno ko su bili Juka Prazina, Ismet Bajramovic Celo, Musan Topalovic Caco, Samir Kahfedzic i ostali. Bili su najgori sljam sa ulica, najgori moguci okorjeli kriminalci. I sada se javljaju oni koji nemaju pojma dizuci ih u nebo. Pa dokle vise doseze ova neinformiranost i neukost? :icon_eek:
JD. je napisao(la):gto4 je napisao(la):Mislim da je svima jasno ko su bili Juka Prazina, Ismet Bajramovic Celo, Musan Topalovic Caco, Samir Kahfedzic i ostali. Bili su najgori sljam sa ulica, najgori moguci okorjeli kriminalci. I sada se javljaju oni koji nemaju pojma dizuci ih u nebo. Pa dokle vise doseze ova neinformiranost i neukost? :icon_eek:
da nije njih bilo izmedju ostalih sto su stali u odbranu Sarajeva ne bi ti sad ovo pisao
JD. je napisao(la):gto4 je napisao(la):Mislim da je svima jasno ko su bili Juka Prazina, Ismet Bajramovic Celo, Musan Topalovic Caco, Samir Kahfedzic i ostali. Bili su najgori sljam sa ulica, najgori moguci okorjeli kriminalci. I sada se javljaju oni koji nemaju pojma dizuci ih u nebo. Pa dokle vise doseze ova neinformiranost i neukost? :icon_eek:
da nije njih bilo izmedju ostalih sto su stali u odbranu Sarajeva ne bi ti sad ovo pisao
nodiash je napisao(la):I lav je kralj al ne zivi duze..
RIP
legionar je napisao(la):Nek mu je vjecni Rahmet!!!
kurbla2005 je napisao(la):o mrtvim sve naj bolje ali nikom nema nedaje za pravo sto se borio i mnogo povukao u ratu da poslje neke ljude reketari i da rade sta su ovi radili zamislite da imate firmu i dobro vam radi a morate odvajat svaki mjesec jedan dio za nekog kriminalca bez obzira ko je on u ratu bio
arminnn je napisao(la):kurbla2005 je napisao(la):o mrtvim sve naj bolje ali nikom nema nedaje za pravo sto se borio i mnogo povukao u ratu da poslje neke ljude reketari i da rade sta su ovi radili zamislite da imate firmu i dobro vam radi a morate odvajat svaki mjesec jedan dio za nekog kriminalca bez obzira ko je on u ratu bio
i treba mu uzimat bio u dijaspori cijeli rat i doso sad da se kurci, treba mu sve uzet