Član
_vwfan_ je napisao(la):Ljudi evo sad sam cuo da je sve bilo spremno pare, donator, srce, medjutim zakazali su nasi "strucnjaci" s nekakvom papirologijom ccc
Lopovi :icon_mad:
_vwfan_ je napisao(la):Ljudi evo sad sam cuo da je sve bilo spremno pare, donator, srce, medjutim zakazali su nasi "strucnjaci" s nekakvom papirologijom ccc
muris je napisao(la):Rahmet mu dusi :icon_cry:
Unstoppble je napisao(la):RAHMET MU DUSI I DA DRAGI ALLAH DŽ.Š. PODARI LIJEPI DENET I DENETSKE LJEPOTE A NJEGOVOJ PORODICI NEK OLAKSA OVE DANE!!!!
:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
elmir je napisao(la):Unstoppble je napisao(la):RAHMET MU DUSI I DA DRAGI ALLAH DŽ.Š. PODARI LIJEPI DENET I DENETSKE LJEPOTE A NJEGOVOJ PORODICI NEK OLAKSA OVE DANE!!!!
:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
SeEn_BoSs je napisao(la):Rahmet mu dusi :icon_sad:
zlaja11 je napisao(la):Neka mu dragi allah podari vjecni dzenet
koki+ je napisao(la):_vwfan_ je napisao(la):Ljudi evo sad sam cuo da je sve bilo spremno pare, donator, srce, medjutim zakazali su nasi "strucnjaci" s nekakvom papirologijom ccc
papirologija je bila ustvari Viza na koju se bilo cekalo , sram ih bilo