Prelazak preko granice...potreban savjet :P

Prelazak preko granice...potreban savjet :P

Član
Eh ovako....
Ovih dana mi stiže novo auto ,a u pon trebam putovati za BG samo ne znam da li mogu preci granicu sa testnim tablicama jer neću stići registrirati auto do tada.
E sad ako neko zna kako šta nek piše :D stvarno mi je potrebna ta informacija

Član
Prijatelj je prije 20 dana kupio auto iz salona i naravno da je dobio TT i bez ikakvih problema je presao za beograd....
Dobijes papir za tablice policu osiguranja i laganice

Član
Got2b je napisao(la):
Prijatelj je prije 20 dana kupio auto iz salona i naravno da je dobio TT i bez ikakvih problema je presao za beograd....
Dobijes papir za tablice policu osiguranja i laganice

dobar ,znaci ima nade ...

Član
Drug, ako budes autom, da li si zainteresovan da mi poteras neke alu felne iz Sarajeva za bg uz moju novcanu naknadu naravno? Kupio sam ih od clana foruma, pa su kod njega u Sa...Sorry na off-u.

Član
dellas je napisao(la):
Drug, ako budes autom, da li si zainteresovan da mi poteras neke alu felne iz Sarajeva za bg uz moju novcanu naknadu naravno? Kupio sam ih od clana foruma, pa su kod njega u Sa...Sorry na off-u.

Moram provjeriti sa ostalima koji idu samnom za prtljag ... kolike su otp. i gdje u BG ? mislim da ne bi trebao biti probl.

Član
NeverMind je napisao(la):
dellas je napisao(la):

Moram provjeriti sa ostalima koji idu samnom za prtljag ... kolike su otp. i gdje u BG ? mislim da ne bi trebao biti probl.

Felne su 16, ali nemaju gume pa nisu puno velike, ajde vidi ako možes da ih ubaciš baš bi mi značilo. A u bg-u sam na Voždovcu, ali bih te sačekao gde god tebi odgovara...

Druze ne mogu da ti odgovorim na privatnu poruku, piše korisnik je onemogućio ovu uslugu?!

Član
hejjj a jesil razmisljao da su ti i obicne tablice normalne danas predas sutra budu tj ako ti dodje auto sutra predas sutra u pon po table i lagano za bg, meni je bilo cetvrtak predao petak gotovo opcina novi grad sad ne bi trebalo biti guzvi kao onda kad sam ja tad su tek pocele nove

Član
c0d14c je napisao(la):
hejjj a jesil razmisljao da su ti i obicne tablice normalne danas predas sutra budu tj ako ti dodje auto sutra predas sutra u pon po table i lagano za bg, meni je bilo cetvrtak predao petak gotovo opcina novi grad sad ne bi trebalo biti guzvi kao onda kad sam ja tad su tek pocele nove

Hvala nisam se toga sjetio ...:cool::cool::cool: