predstavljanje_izvinjenje

predstavljanje_izvinjenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
evo ovako,zelim da se izvinem osobi koja se nasla uvrijeđena kad je vidjela moje psovke na facebook-u ,,iskreno mi je zao, nisam razmisljao na vrijeme..

ja sam clan Dzeniii

Imam volju da nastavim na ovom forumu sa ovim profilom,nije mi bitna ni reputacija ni broj postova,samo zelim da ostanem, da sam aktivan,,jer stvarno sam navikao na vas:icon_confused:

sad cekam neki odgovor od moderatora :icon_smile:

Član
ja sam za to da ti se oprosti,svi grijesimo,ljudski je prastati. Nisi ti od juce clan foruma,red bi bio da ti bude dopusteno da ostanes clan foruma,bez obzira na psovke koje si izrekao;););)

Početnik
ArminM je napisao(la):
ja sam za to da ti se oprosti,svi grijesimo,ljudski je prastati. Nisi ti od juce clan foruma,red bi bio da ti bude dopusteno da ostanes clan foruma,bez obzira na psovke koje si izrekao;););)

naravno,,svako se iznervira i u tom trenutku mu moze svasta izac iz usta,,,zato se sad izvinjavam ;)

N

nenad

Ja sumnjam da ces ostati na forumu sa bilo kojim profilom, pogotovo kad ovo procita osoba kojoj si uputio onako "fine" stvari na FB.

DLS

Početnik
nenad je napisao(la):
Ja sumnjam da ces ostati na forumu sa bilo kojim profilom, pogotovo kad ovo procita osoba kojoj si uputio onako "fine" stvari na FB.

a kome je sta reko
??

Član
DLS je napisao(la):
nenad je napisao(la):

a kome je sta reko
??
Ja sve mislim da nije parodija na ono neki dan što je lik bio sa sličnom temom :icon_rolleyes:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.