marshal Član 14.01.2010 #1 dosao red da se i ja predstavim hmm sta da kazem heheh ime jasmin godiste 88 grad novi travnik vozilo golf 3 razlog prijave tunning i ostalo
dosao red da se i ja predstavim hmm sta da kazem heheh ime jasmin godiste 88 grad novi travnik vozilo golf 3 razlog prijave tunning i ostalo
ArminM Član 14.01.2010 #4 pozz,dobro nam dosao,predstavi nam golfa u garazu,da vidimo sta ti to fino vozas
marshal Član 14.01.2010 #5 ArminM je napisao(la): pozz,dobro nam dosao,predstavi nam golfa u garazu,da vidimo sta ti to fino vozas Kliknite za proširenje... ma drug moj nije nista posebno, treba raditi jos dosta na njemu,sutra cu abd da ga operm i da ga slikam pa cu postaviti TROUBLE_MAKER je napisao(la): Dobro dosao...jos jedan golf 3! Kliknite za proširenje... da da jos jedan heheh M1rza je napisao(la): Pozz i dobro doshao na forum, uzivaj Kliknite za proširenje... hvala drug
ArminM je napisao(la): pozz,dobro nam dosao,predstavi nam golfa u garazu,da vidimo sta ti to fino vozas Kliknite za proširenje... ma drug moj nije nista posebno, treba raditi jos dosta na njemu,sutra cu abd da ga operm i da ga slikam pa cu postaviti TROUBLE_MAKER je napisao(la): Dobro dosao...jos jedan golf 3! Kliknite za proširenje... da da jos jedan heheh M1rza je napisao(la): Pozz i dobro doshao na forum, uzivaj Kliknite za proširenje... hvala drug
marshal Član 14.01.2010 #9 niksa je napisao(la): dobro dosao Kliknite za proširenje... bolje vas nasao