Djulba No 2 je napisao(la):Sestica je sigurno dobro auto,ali tvrditi da je 80 posto ispred konkurenata je malo neozbiljno i smijesno,ali sigurno da je dobra to
ne sporim...
Djulba No 2 je napisao(la):Sestica je sigurno dobro auto,ali tvrditi da je 80 posto ispred konkurenata je malo neozbiljno i smijesno,ali sigurno da je dobra to
ne sporim...
dadao_style je napisao(la):koliko dodje nova šestica tdi sa full opremom nova dobio sam već ponudu zamjene da dadnem peticu i nadoplatim za 6 pa me zanima cjena nemogu nigdje nać a ovi mi nisu poslali ponudu samo zamjenu uz nadoplatu
Al_Galone je napisao(la):Kada ce se znati dobitnik nove sestice?
VR6Boki je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Kada ce se znati dobitnik nove sestice?
Zar ce ga biti uopste, gdje si to procitao :icon_question:
dadao_style idi kod najblizeg prodavaca VW-a i raspitaj se. Sestica 2.0 TDI sa pristojnom opremom dodje 35.000 KM bez PDV-a.
VR6Boki je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Kada ce se znati dobitnik nove sestice?
dadao_style idi kod najblizeg prodavaca VW-a i raspitaj se. Sestica 2.0 TDI sa pristojnom opremom dodje 35.000 KM bez PDV-a.
dadao_style je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Kada ce se znati dobitnik nove sestice?
pa golfa mk5 sam uzeo novog nema ni 3000 km izašo me 40 milja kako je šestica 35 nemoguće