prednji branik sa astre F na kadett E ?

prednji branik sa astre F na kadett E ?

BHT Ovisnik
pozdrav,imam pitanje,susjeda je razbila astru straga,totalna steta...uglavnomastra ce biti u dijelovima na prodaju,djevojka ima kadetta E,naprijed razbijen branik i hauba,pa me zanima da li odgovara prednji branik s astre na kadetta,negdje sam citao da moze,ako moze jel tu ima neke prepravke ?
hvala :cool:

Član
Moze sigurno, a da li idu prepravke to nzm, vidjao sam nekog lika sto vozi kadeta sa prednjim krajem od astre(farovi, hauba krila i branik).

Početnik
dellas je napisao(la):
Moze sigurno, a da li idu prepravke to nzm, vidjao sam nekog lika sto vozi kadeta sa prednjim krajem od astre(farovi, hauba krila i branik).

Mozda,ali totalno nebitne i male sitnice,jer u online prodavnicama sam nasao oglase za prednje branike i u sve ijednom pise,pase na:astra f,kadet e ... ;)

BHT Ovisnik
aha aha,jer problem mi je sto je djevojci auto na selu,40km od kuce mi i neregistrirano,a ova astra mi je kraj kuce,neda mi se vozat branik do njene vikendice samo da vidim jel odgovara,al izgleda onda da cu uzeti,a znaci cak bi i farovi odgovarali ? mada nezz bi li to izgledalo previse ruzno ?

Član
odgovara ali imam prepravki imas kadetta bijelog iz Livna on je mislim sebi to radi a imas i internet pun slika