prazan akumulator

prazan akumulator

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
drug mi ima skuter 150ccm aprilia nece da pali na alnaser i svijetlo prednje neradi jel to do akumulatora ako jest trebal novi kupovati il se to moze napuniti nekako ?

hvala

Član
Ako je sa kiselinom akumulator i ako je stojao prazan 15-ak dana ili duze, nece mu pomoci punjenje vec ce sutra ili prekosutra biti isto i nece moci paliti. Ja mu preporucujem da kupi suhi akumulator jer su oni super i mogu dugo stojati. Ja sam na svom skuteru svake godine morao kupovati novi akumulator kad je bio sa kiselinom, a kad sam kupio suhi evo treca godina mu je i super pali i radi. Pozzz

Član
Nema ništa od punjenja,uvjek strahuješ hoćeš ostat na cesti...Suhi bosch i ja koristim.Extra;)malo više platiš al si miran godinama.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino:D

Član
evo i kod mene sa kiselinom,kurcu ne valja,necu to vise nikad kupit,ne mogu palit na starter,stalno kurblam,a akumulator mi je bio u kuci preko zime,i palio sam motor,ali ni tada nije htjeo na taster,,samo suhi kupovat,jest skuplji,ali je kud i kamo boolji od ovog sranja:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
nisam ni ja sebi jos kupio,mislim da nije velika razlika,nije skuplji od 50km ja mislim,ima kod nas u autodijelovima,moze se cak narucit po zelji,,u sarajevu to mozes naci gdje god hoces,ja onaj s kiselinom vise ni na tacke ne bih stavio,uff:icon_mad::icon_mad:

Član
ne bi smio bit,doduse sve zavisi kakav je,ako ne pogledas sutra javi,pa cemo ti provjerit tacno u marku koliko se krecu,imam prijatelja u autodijelovima;);)

Član
ajd vidite ..i ja bi sebi uzeo taj suhi..i mene zivcira ovo sranje sa kiselinom..skuter mi ostoji koji dan u garazi ..i odma vergla dugo :icon_mad:

Član
ja danas gledao akumulator,u radnji kojoj uvijek uzimam je trenutno nestalo,ali ce doci za koji dan,nisam htio nigdje drugo uzimat,rece mi drug da se cijene krecu od 40 km pa na dalje,zavisno;)

Mozda je akumulator, a moze biti i njegov "anlaser", kako se to vec na skuterima zove sto mu puni struju tokom voznje, ima jos neki dio, najbolje da pretrazi teme na mojskuter.com ;)

Član
Za akumulatore u Sarajevu imate VESPROM kod Robota u Hrasnom
Daju garanciju od 2 godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.