Pozzzzz

Pozzzzz

Pozdrav drugari Adnan Mahovac,Sarajevo,nadam se lijepom druzenju,bice slike od automobila:) uskoro.Volim jaka auta,mislim jake kubikaze,oduvjek sam zelio voziti golfa 3 1.9 tdi ali finasijski se nije mogao priuštiti taj luksuz.Zelio bih ovom prilikom pozraviti sve ljude koji me poznaju,pogotovo moje drugare Anesa,Janka,Mladja,Abdulaha,i Stefana.Od mene toliko za sada.Hvala vam na citanju,sve vas pozdravljam.
 
Poslednja izmena:
Član
Ovo više nije smješno nego bolesno :banghead: Ne znam šta rade ovi silni moderatori, pratel oni dešavanja na forumu u zadnje vrijeme?!?!?! Kakav bolan ti Mahovac, iz koje si ludare izašo???
 
Ovo više nije smješno nego bolesno :banghead: Ne znam šta rade ovi silni moderatori, pratel oni šta se u zadnje vrijeme dešavanja na forumu?!?!?! Kakav bolan ti Mahovac, iz koje si ludare izašo???
ALO ŠTA TO TI PRIČAŠ,HOCES LI DA TI DODJEM TAMO I DA TI ZVALU IŠČUPAM,MRCINO JEDNA KRIJEŠ SE IZA PROFILA A SAD SI SE POJAVIO,HOCES LI DA SAD KAZEM PRAVU ISTINU O TEBI,OVO SI SAD KOMENTARISO JA ZNAM ŠTO ALI SAZNACE I OSTALI.jEBENI STVORE GLUPI.iZVINJAVAM SE SVIMA NA GRUBIM RIJECIMA OSIM OVOME KRETENU.
 
Poslednja izmena:
Momak Haris Majdančić mi je prije par dana mozda i jace,citiram:Bate ,,,,,hajde napravi profil. Ja.Ciji druze,zbog cega ??? On.Ma hajde bolan napravi nije bitno samo napravi.I ja napravim(kasnije mi je objasnio) i bio je dogovor da se ne mijesa on u temi prestavljanje.Ali on ne moze da ćutii.I lik mi je svasta pisao na jednog clana iz Sarajeva.Stvarno sad kazem otvoreno Haris me je nagovorio,eh da mogu vratiti onaj chat gdje on pise.Ali ipak drug mi je bio Haris,sad je gotovo zauvjek si izgubio druga,bolje izvini se Kolegi Adnanu,i SRAM TE BILO dvolicnjaku
 
Poslednja izmena:
Top