Toda Član 21.12.2008 #31 cico_mevle je napisao(la): koji smjer i dd Kliknite za proširenje... elektrotehnicar racunarstva tj. nazvani smo Elitno odeljenje-racunari
cico_mevle je napisao(la): koji smjer i dd Kliknite za proširenje... elektrotehnicar racunarstva tj. nazvani smo Elitno odeljenje-racunari
Toda Član 22.12.2008 #33 Hadzy je napisao(la): pozz i dd na forum! Kliknite za proširenje... Hvala... dobar ti avatar
Toda Član 22.12.2008 #36 Gajs-gt je napisao(la): poozz i dd komsija :icon_smile: Kliknite za proširenje... Ooo hvaka komso... dobar punto vidjao sam ga u ug vise puta... Je li istina da je u njemu turbina od tourega ? Mislim tako su mi rekli ... xD
Gajs-gt je napisao(la): poozz i dd komsija :icon_smile: Kliknite za proširenje... Ooo hvaka komso... dobar punto vidjao sam ga u ug vise puta... Je li istina da je u njemu turbina od tourega ? Mislim tako su mi rekli ... xD
Golf 1 TDI Član 23.12.2008 #40 pa sto nepitas ba ljude,rekli bi ti za forum:lol: pozz i ostani aktivan na forumu i kazi ostalima da znaju
pa sto nepitas ba ljude,rekli bi ti za forum:lol: pozz i ostani aktivan na forumu i kazi ostalima da znaju