fidel Član 17.08.2008 #22 ljudi gledaj te malo datume,ovo je staro citavu godinu,a vi mu zelite dobrodoslicu
I ITALY Član 17.08.2008 #24 fidel je napisao(la): ljudi gledaj te malo datume,ovo je staro citavu godinu,a vi mu zelite dobrodoslicu Kliknite za proširenje... furka:lol:
fidel je napisao(la): ljudi gledaj te malo datume,ovo je staro citavu godinu,a vi mu zelite dobrodoslicu Kliknite za proširenje... furka:lol:
fidel Član 17.08.2008 #25 ITALY je napisao(la): fidel je napisao(la): ljudi gledaj te malo datume,ovo je staro citavu godinu,a vi mu zelite dobrodoslicu Kliknite za proširenje... furka:lol: Kliknite za proširenje... ja konto:vidi idiota:icon_twisted:
ITALY je napisao(la): fidel je napisao(la): ljudi gledaj te malo datume,ovo je staro citavu godinu,a vi mu zelite dobrodoslicu Kliknite za proširenje... furka:lol: Kliknite za proširenje... ja konto:vidi idiota:icon_twisted:
Oggy Početnik 17.08.2008 #26 neka malo, kad god se konektuje na forum,mi cemo da mu pozelimo dobrodoslicu
E edoze Član 18.08.2008 #30 dd,bidi aktivan,a i passat je extra,ja sam imao 92 god,karavan,isto 75KS,stari presao s njim 60000...extra auto,al GTI je GTI:icon_biggrin:
dd,bidi aktivan,a i passat je extra,ja sam imao 92 god,karavan,isto 75KS,stari presao s njim 60000...extra auto,al GTI je GTI:icon_biggrin: