pozz raja

pozz raja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zovem se Ahmed imam 16 godina volim auta i i sva ostala vozila sa volanom,auta nemam(ima stari) a nemam ni vozacke kao sto ste mogli zakljuciti iz mojih godina ovdje sam kako bih nacio nesto novo sto bi mi moglo pomoci u mom buducem "svijetu voznje i automobila" imam jos par pitanja o tuningu vozila ali neznam gdje da ih postavim ovdje ili da otvorim temu u garazi:Velki pozdrav za sve clanove foruma i nadam se lijepom druzenju ;);)

hvala svima na dobrodoslici,imam par pitanja koja cu postaviti ovdje jer smatram da nema potrebe otvarati garazu kad se u njoj nece nista raditi :icon_question::icon_question:
zanima me koji motor(opel) se moze prebaciti u kadeta bez vecih prepravljaja msm iz astre vectre omege odnosno koji bi bio najbolji

Član
najbolje iz astre f,cini mi se samo 1nosac prepravke,mada sve se moze uradit,zavisi koji je sad u tebe motor onda bi se tacno znalo koliko i sta bi ti trebalo ;)

:icon_exclaim: nemam auta nemam vozacku/abd za 2 godine) nego nagovaram starog da sta kupi pa da lagano sredujem i vozikam se po seoskom putupa vidjet cemo hoce li sta biti od toga na pola sam puta gotov sam ga slomio :icon_confused::icon_confused:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.