L LudoA Član 31.05.2008 #35 Tipo16V je napisao(la): znaci li ti sta rijec "Elixia" Kliknite za proširenje... Hahahahahaha!!! Znaci! Ko si!?
Tipo16V je napisao(la): znaci li ti sta rijec "Elixia" Kliknite za proširenje... Hahahahahaha!!! Znaci! Ko si!?
L LudoA Član 31.05.2008 #37 Ijaoooo legendo djesi *ebo te "Chewap" hahahahahaha! Mogao sam pretpostavit po avataru da si ti
Tipo16V Početnik 31.05.2008 #38 hahaha konjzzz vidish kako te nadjem, vidim ludo a jos busovacha otvorim kad ono bojan reko nema ko bit nego konjz ruzhan ti je pezho ko i ti ))
hahaha konjzzz vidish kako te nadjem, vidim ludo a jos busovacha otvorim kad ono bojan reko nema ko bit nego konjz ruzhan ti je pezho ko i ti ))
Tipo16V Početnik 31.05.2008 #40 kako zhivot, jesil jos u kroaciji ili si u busovachi stalno shalim se za pezhoa nije ruzan, odvratan je )))))))
kako zhivot, jesil jos u kroaciji ili si u busovachi stalno shalim se za pezhoa nije ruzan, odvratan je )))))))
L LudoA Član 31.05.2008 #41 U pusovachi pog te Zhivotarim Gdjes ti? Jesi se ozenio? Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Ej, Ederlezi
U pusovachi pog te Zhivotarim Gdjes ti? Jesi se ozenio? Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Ej, Ederlezi
Tipo16V Početnik 31.05.2008 #42 evo me u Kuwajtu kakva zenidba, dok ne zaradim prvi milion nishta ja chuo ti se ubio nakon Elixie
L LudoA Član 31.05.2008 #45 Svasta ces cut u tim vasim Zivinicama Hajd ostavi broj na PM, pa ako me vjetar nanese da bacimo koju