pozutile stopke golf 2

pozutile stopke golf 2

Član
imam kristalne stopke na mom golfu 2, ali su vremenom pozutile, pa postoji li ikakva sansa da im vratim onaj kristalni providni izgled? je li neko radio prije ko toga i sta mi savjetujete da uradim?;)

jedino rasklopit i ispolirat, to su one kineske stopke, ja sam kupio u Taxi-Bar-u, platio 120KM i nikad nisu pozutile nit pustile vodu

Član
GreenDevil je napisao(la):
jedino rasklopit i ispolirat, to su one kineske stopke, ja sam kupio u Taxi-Bar-u, platio 120KM i nikad nisu pozutile nit pustile vodu

ma ja one kineske, a kako mislis rasklopit? ;)

dami2580 je napisao(la):

skines stakla i lagano vodobrusnim, probaj fenom pa kad ispoliras da se sjaje onda uzmes kvalitetno ljepilo i fino zalijepis da vise ne propusta

Član
dami2580 je napisao(la):

skines stakla i lagano vodobrusnim, probaj fenom pa kad ispoliras da se sjaje onda uzmes kvalitetno ljepilo i fino zalijepis da vise ne propusta

znaci to iznutra pozuti, a ne s vana? i propusta unutra i pozuti, jesam li dobro razumio?;)

probaj prvo s vana ispolirat pa vidi hocel bit sta bolje, a te stopke svakako pustaju vodu, ima mi u komsije pa isto tako pozutile

Član
probaj prvo s vana ispolirat pa vidi hocel bit sta bolje, a te stopke svakako pustaju vodu, ima mi u komsije pa isto tako pozutile

nisu u mene pustale vodu, samo pozutile... probacu s vana pa ako ne uspijem onda ih rastavljam...;)
HVALA ;);)

Član
To su one kineske kao sto kaze greendevil,ja ih niakda nebi sebi stavio na auto ;)
Mozez ih rasklopiti,tu je mana da pozute sjenila od sunca,a i moze biti da ulaze gasovi iz auspuha u njih i da zute od toga ali prije da je ovo prvo ;)
Ja bih uzeo crni transparentni sprej i uradi oovo ;)

i9ma7soct2cwe6cxa6ff.jpg
[/URL][/img]

Član
prijatelju mozes ih slobodno baciti jer nikad im ne mozes vratiti onaj sjaj imao sam ja isti nema sta nisam pokusavao ali nema pomoci ;)

Član
Semir_Gti je napisao(la):
prijatelju mozes ih slobodno baciti jer nikad im ne mozes vratiti onaj sjaj imao sam ja isti nema sta nisam pokusavao ali nema pomoci ;)

e prci im mater onda, ofarbacu onaj gornji dio u crno, necu ih bacati :lol:

Član
mislim da su "izgorele" od sunca ti stopovi pa pozutili,citav sastav znaci nista od poliranja i cuda