Poznaje li iko ovog??

Poznaje li iko ovog??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Interesuje me da li iko poznaje ovo auto,ili vlasnika?Vozilo se nalazilo prije par mjeseci u okolini Banja Luke,sad ga prodaje vlasnik iz Gruda.da li zna iko ista o njemu??Isao bi pazariti ali mi nekako sumnjivo sto ga lik odmah prodaje ako ga je skoro i on dobio..Svaka info dobro dosla ;)

http://www.pik.ba/artikal/2895945/audi-a3/

Član
prijateljski savjet,bjezi od toga,ovo je auto da samo sa se proturi dalje,em je automatik, prednj kraj mu je klimav,dizel star 10-12 godina uz uvoza sa 130tkm na satu na to mozes slobodno zaboraviti...

Član
Lik reče da je dobio u kompenzaciji,i kao u odličnom je stanju.Malo mi je podaleko da bi džaba otisao vidjeti,pa sam zato pitao ako ga neko lično poznaje,i kaze da valja čemu onda bi otisao,ipak ima 500 i kusur kilometara.

Član
po slikama auto izgleda solidno,a to sto je automatik nema nikakve veze,kod mene je isto a3 automatik jos stariji i nemam nikakvih problema,a ovi sto pricaju lose automatiku to su ti seljacke price,to ti je rahat mjenjac ;)

Član
To je rahat mjenjač dok je ispravan, kada se pokvari počinje zabava:D

Zaobišao bih ovog Audija. U kilometražu sumnjam, lupan naprijed, mjenjač nije najsretniji izbor. Ako si već zapeo za A3, možeš naći očuvanijeg benzinca s manualnim mjenjačem za manje novaca:icon_biggrin:

Član
Kod mog zeta je Audi A4 2000 automatik i na satu ima skoro 400.000 i pokvario mu se mjenjac na njemu. Kvar 250KM
Bas su mana ovi mjenjaci covjek je 30-40 puta odsao iz Swe u BiH i nazad :icon_smile:

Kod mog zeta je Audi A4 2000 automatik i na satu ima skoro 400.000 i pokvario mu se mjenjac na njemu. Kvar 250KM
Bas su mana ovi mjenjaci covjek je 30-40 puta odsao iz Swe u BiH i nazad :icon_smile:

Član
Svi znamo kakve su plate kod nas,i svi gledamo da sto jetfinije prodjemo,pa od tolikih a3 na piku ovaj mi bas zapao za oko,nema veze sto je automatik,vaznije mi je da nije udaran,i da je kilometraza uredna,ali de znaj...

Član
Ma i ja kontam da je malo kilometara,posebno za dizela.Nema ga ni u Njemackoj sa tako malo ispod 6000eura.Aman ipak postoji neka caka.

očito nisi nikad bio u Grudama , to je općina s najviše autootpada u Bih , što legalnih štp ne legalnih gore poviše u šumi, meka sastavljenih , prekucanih i svašta nešta auta skupa s Posušjem ...tu od oca svog kad bih uzimao auto morao bi malo posumnjati ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.