pozdrav

pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ja sam aleksandar vuckovic 45 god. iz brckog imam peugeot 307sw, zelim da podjelim sa ostalim clanovima foruma lose iskustvo sa firmom Motorex doo iz Gracanice koja ima svoje poslovnice po citavoj bih

Obavjestavam sve da ne kupuju djelove u MOTOREX doo, jer su loseg kvaliteta, a kada se desi kvar nece da priznaju garanciju koju su sami dali.
Da pojasnim , prije par dana na autoputu BG-ZG mi se izlistao kanalni remen , dok sam uspio da dodjem do zaustavne trake jedan komad se vec podvukao pod zupcasti remen i prouzrokovao havariju.Sa porodicom sam prosao pravu golgotu dok nisam uspio da nadjem slep sluzbu da nas nocu dovezu do brckog. Narednog dana sam kontaktirao gospodina Edmira Buzadzica koji je njihov sluzbenik za reklamacije, prvo je tvrdio da je racun fals , a poslije kad sam im poslao kopiju racuna http://img825.imageshack.us/i/avatar1yx.jpg/ da se garancija odnosi samo na zupcasti remen a ne i na kanalni iako to ne pise i odbio da bilo sto plati. poslije sam im poslao mail sa prijedlogom da troskove snosimo po pola na koji nisu odgovorili.Firma Motorex doo iz Gracanice je rasirena po bih tako da ce sigurno prevariti jos nekoga garancijom od 100.000 km. napominjem da pomenuti remen nije presao niti 15.000 km a nije ni prosla ni godina od ugradnje.
Kad neko da garanciju 100.000 km, mi obicni gradjani pomislimo da imamo posla sa pravom firmom koja prodaje prave dijelove i koja stoji 100% iza robe kou jprodaje , medjutim u mom slucaju se ispostavilo da je to jeftin trgovacki trik koji ne znaci nista osim sto mi je prouzrokovao ogromne probleme i sikiraciju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.