Pozdrav

Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav društvo...

Ja sam već duže vrijeme na ovoj stranici i pratim sve novosti, bio sam na nekoliko okupljanja, ali se nisam nikad aktivno uključio u forum i sl. mislim da je došlo napkon vrijeme....

Zovem se Mario Majić, imam 22 god i dolazim iz Odžaka a ćesto sam i u Osijeku. Vozim golfa 4 1.9 TDI iz 2001 godine, uvezo sam ga 2006 iz njemačke. Nešto sam malo radio na autu uglavnom na stylingu ( zatamnio stakla, promjenio farove i stavio xenon sijalice,stavio zadnji krovni spoiler, kupio felege, ugradio 2 din DVD radio i subwofer, radio sam nešto i na unutrašnjem i vanjskom osvjetljenju i sl. ) uglavnom ništa posebno. Auto mi je u jako dobrom stanju bez ikakvih ogrebotina. Želja mi je imati R32 look na njemu. Na forumu sam se odlučio aktivno javljati u nadi da ću dobivati korisne savjete i upoznati mnogo ljudi.

Pozz svima....

Član
Pozdrav i dobro nam dosao,jedno od boljih predstavljanja definitivno ! ;)

Golfa mozes parkirati i predstaviti u garazi ;)

Član
Hvala, već sam to gledo...volio bi orginalan ( fabrički ) ali polovan prednji branik naći,da je od ABS plastike a ne od polyestera, a našo sam nešto u živinicama pa moram otići pogledat...u svakom slučaju hvala....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.