V ViRtuAL Član 11.06.2007 #18 Evo prvi chlan sa zanimanjem za kamione :lol: Josh samo da vidim kako se radi Ice u njemu hehe :icon_biggrin: welcome
Evo prvi chlan sa zanimanjem za kamione :lol: Josh samo da vidim kako se radi Ice u njemu hehe :icon_biggrin: welcome
Sale Član 16.06.2007 #19 jos si nam samo ti trebo nesreco .dobar je golf voyio sam ga x puta.u drugoj 120 ko u sale jest da trosi 15ak litara al to nema veze
jos si nam samo ti trebo nesreco .dobar je golf voyio sam ga x puta.u drugoj 120 ko u sale jest da trosi 15ak litara al to nema veze
dado_blaz Član 16.06.2007 #20 Sale je napisao(la): jos si nam samo ti trebo nesreco .dobar je golf voyio sam ga x puta.u drugoj 120 ko u sale jest da trosi 15ak litara al to nema veze Kliknite za proširenje... hvala sale. srce si
Sale je napisao(la): jos si nam samo ti trebo nesreco .dobar je golf voyio sam ga x puta.u drugoj 120 ko u sale jest da trosi 15ak litara al to nema veze Kliknite za proširenje... hvala sale. srce si
Faya_M5 Član 17.06.2007 #23 dd prijatelju, volim i ja nako kamione, samo sto su meni Volvo i Scania najdrazi...