bravof Početnik 05.03.2007 #17 upravu si Fiesta,ima 1,2 16v počeo je s proizvodnjom od 99god.da bi zamjenio taj motor i1,4 12v jer se loš pokazao s mnogo mana. a 1,2 16v ima 82KS
upravu si Fiesta,ima 1,2 16v počeo je s proizvodnjom od 99god.da bi zamjenio taj motor i1,4 12v jer se loš pokazao s mnogo mana. a 1,2 16v ima 82KS
jojo Član 05.03.2007 #18 dobro doso daj na slikica nekih dobar motor to ti je isti motor ko iz punta sportinga koliko ja znam
bravof Početnik 05.03.2007 #24 Obećo sam slike evo sličica moje vozilice pa sami ocjenite slike nisu baš extra kvalitete slikano telefonom.
Obećo sam slike evo sličica moje vozilice pa sami ocjenite slike nisu baš extra kvalitete slikano telefonom.
Sporting Član 05.03.2007 #28 jojo je napisao(la): dobro doso daj na slikica nekih dobar motor to ti je isti motor ko iz punta sportinga koliko ja znam Kliknite za proširenje... Da isti motor ko iz Sportinga, samo Sporting ima 2KS manje!
jojo je napisao(la): dobro doso daj na slikica nekih dobar motor to ti je isti motor ko iz punta sportinga koliko ja znam Kliknite za proširenje... Da isti motor ko iz Sportinga, samo Sporting ima 2KS manje!
bravof Početnik 05.03.2007 #30 Hvala puno na svim komplimetima.Ako neko zna gdje imaju farovi od Maree oni s sočivima povoljno neka mi javi da bi mjenjo uz moju doplatu,ili prodaje. ILI kakav spojler bio bi Vam zafalan!!!!
Hvala puno na svim komplimetima.Ako neko zna gdje imaju farovi od Maree oni s sočivima povoljno neka mi javi da bi mjenjo uz moju doplatu,ili prodaje. ILI kakav spojler bio bi Vam zafalan!!!!