SamiRX-8 Član 09.09.2007 #17 Hvala svima na dobrodoslicama...a opet kontam sta fali ako je TD, moze se i on chipovati
DuloX Član 10.09.2007 #20 hehe dobro dosao, a sto ce ti bolan kisobran isod stakla hehe btw i ja sam iz tz. TRIZEX iz kojeg si ti dijela tz??
hehe dobro dosao, a sto ce ti bolan kisobran isod stakla hehe btw i ja sam iz tz. TRIZEX iz kojeg si ti dijela tz??
DuloX Član 10.09.2007 #22 hehe ja sam na stupinama, pa eto vjerovatno cemo se gdje srest u gradu, ili mozda semaforu :icon_smile:
hehe ja sam na stupinama, pa eto vjerovatno cemo se gdje srest u gradu, ili mozda semaforu :icon_smile:
SamiRX-8 Član 10.09.2007 #25 Ma kisobran poslije kise zna ostati kod sofersajbe dok se neko ne sjeti da ga skloni
Faya_M5 Član 10.09.2007 #26 pozz simke druze i dobro doso...ja da sam na tvom mjestu ne bih srao s stopovima i ostavio bi ove, samo bi ih zatamnio... @DuloX_: u kojoj si zgradi, i ja sam na stupinama...
pozz simke druze i dobro doso...ja da sam na tvom mjestu ne bih srao s stopovima i ostavio bi ove, samo bi ih zatamnio... @DuloX_: u kojoj si zgradi, i ja sam na stupinama...
Faya_M5 Član 11.09.2007 #29 DuloX_ je napisao(la): @faja osmica Kliknite za proširenje... ok, ja sam u b4, pa reko mozda te znam...haj makar cu znat auto kad vidim...
DuloX_ je napisao(la): @faja osmica Kliknite za proširenje... ok, ja sam u b4, pa reko mozda te znam...haj makar cu znat auto kad vidim...