Pozdrav ekipi

Pozdrav ekipi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zovem se Darko Vujanić. Po zanimanju sam liječnik. Moja velika ljubav su automobili i utrke. Imam puno vozila kako civilnih tako i trkaćih. Vodim firmu Auto-Test d.o.o. koja je odnedavno postala generalni distributer i uvoznik Fedima pneumatika za Balkan. Ovjde sam se priključio ako bih informirao javnost kako sada postoje ovi pneumatici na našem području i da u ponudi postoje trkaći slickovi i svi potrebni pneumatici za trku. Ne znam koliko smijem pisati o pneumaticima ovdje na forumu jer bi se administratori mogli naljutiti no ako Vas zanima o čemu pričam slobodno me priupitajte ili pak kontaktirajte na adresu [email protected]

Drago mi je da nije naišlo na neodobravanje.
Zaista bih na neki način, a meni se čini najbolje preko ovakvih foruma, želio informirati javnost (ponajprije trkače) kako postoji "novaguma u susjedstvu" te kako bi bilo odlično da se a neki način organiziramo po pitanju nabavki. Ja sam voljan pomoći autosportu koliko je god moguće sa maksimlno pristupačnim cijenama guma. Ne mislim da bi bilo velike koristi od nekakvih plaćenih oglasa jer to je jednostavno oglas a na ovaj način ljudi mogu pitati o čemu se radi, koje dimenzije postoje itd. Koji je Vaš prijedlog dakle od ljudi na ovome forumu, kamo je najbolje poći ( u koju sobu) kako bi se ljudi najbolje informirali?

Dobro dosao i ugodan boravak na forumu :)
Sto se tice tih moderatoraovdje se nemoras brinuti ukoliko ne pocnes lijepiti plakate po forumu,momci su dobri...mozes se ipak cuti s njima pa da se dogovorite kako i sta smijes ,mada to mozes procitati i u pravilima za ponasanje clanova na pocetno stranici...
neka nam nekoga ovdje po pitanju guma,jer ima dosta Racer-a ovdje koji su da ne kazem na nekom LOwbudget-u po pitanju sredjivanja auta (gledajuci naspram nekih drugih zemalja)i kojima trebaju fine gume po finim cijenam...
sto se tice lokacije za kontakt na forumu,najbolje ti je biti aktivan clan i posjecivati ljudima garaze jer tu se najcesce vrte pitanje,gdje i kako?
eto tako...

Član
Pozz i dobro dosao mozes predstavit autice u podforumu auta clanova foruma..... Ugodan boravak i ostani aktivan! P.S. A za oglase u sekciji oglasi-autodijelovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.