Član
erol_brcak je napisao(la):Astra je napisao(la):nea potrebe deyoja samo kazem da ja nikad za tu hondu nebi dao tolike pare niti za ta auta sto ste nabrojali
ima svako pravo na svoje ha ya
jok,ti si reko da ovaj Civic nije premium klasa kao sto su S3,Golf R... Daj mi definisi to "premium klasa",sta je to zapravo,nikad to nisam u potpunosti shvatio,sta to Golfa cini predstavnikom premium klase?
:icon_question:
Nelle_G je napisao(la):Ovde niko ne govori da su Japanska auta smece, bash naprotiv jedni od najkvalitetnijih na svijetu.
Ja sam samo razumno rekao da za te pare mozete nac druge dragulje koji su brzi od te honde :icon_smile: i koji su jeftiniji od nje.
Svi znamo koliko ih ima u Sarajevu mogu se na jednoj ruci izbrojat Type R Honde:icon_twisted:![]()
Otkud ti taj podatak?
Sto se tice ovog zadnjeg,Bosna uopce nema predstavnika Honde,mozda zato?
Honda Civic Type R Mugen raspolaže sa 240 KS pri 8.300 o/min i 212 Nm okretnog momenta pri 6.250 o/min, koji se na prednje prenosi preko ručnog mjenjača sa šest stupnjeva prijenosa. Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 6,0 sekundi, što je poboljšanje za 0,2 sekunde, a maksimalna brzina je povećana na 240 km/h.
Pogledaj sve ove proizvodjace koje sam naveo ranije i svi imaju ispod 6 sec ubrzanje i vecu max brzinu. Eto ti odmah podatak.