ErRoR Član 28.01.2009 #18 edoze je napisao(la): adma opet grlio dragu iz Karlovca jesi teretnu:lol: al boli te cosak,samo zapjevaj ljulja se kabina,dizel je masina:lol: Kliknite za proširenje... Ma nije on, nemojte tako, on je dobar decko nece on.. (iz prazne) :lol:
edoze je napisao(la): adma opet grlio dragu iz Karlovca jesi teretnu:lol: al boli te cosak,samo zapjevaj ljulja se kabina,dizel je masina:lol: Kliknite za proširenje... Ma nije on, nemojte tako, on je dobar decko nece on.. (iz prazne) :lol:
Dino Član 28.01.2009 #19 admir jahic je napisao(la): Seli se Adma primali me itko bicu skroman :icon_cry::icon_cry::icon_cry: Kliknite za proširenje... Idi na Cincar, gore sagradi kucu i iznajmljuj sobe s pogledom na more :lol:
admir jahic je napisao(la): Seli se Adma primali me itko bicu skroman :icon_cry::icon_cry::icon_cry: Kliknite za proširenje... Idi na Cincar, gore sagradi kucu i iznajmljuj sobe s pogledom na more :lol:
A admir jahic Član 28.01.2009 #20 Dino je napisao(la): admir jahic je napisao(la): Seli se Adma primali me itko bicu skroman :icon_cry::icon_cry::icon_cry: Kliknite za proširenje... Idi na Cincar, gore sagradi kucu i iznajmljuj sobe s pogledom na more :lol: Kliknite za proširenje... necu na Dinaru cu bolje se vidi more :lol::lol:
Dino je napisao(la): admir jahic je napisao(la): Seli se Adma primali me itko bicu skroman :icon_cry::icon_cry::icon_cry: Kliknite za proširenje... Idi na Cincar, gore sagradi kucu i iznajmljuj sobe s pogledom na more :lol: Kliknite za proširenje... necu na Dinaru cu bolje se vidi more :lol::lol: