Potres u Livnu !!!!

Potres u Livnu !!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet nam se vratio :lol:potres jačine 2,5 stupnjeva Richterove skale, koji je registriran na prostoru općine Livno, nije prouzročio materijalnu štetu - saopćeno je iz Republičkog centra za promatranje, obavješćivanje i uzbunjivanje Banjaluka. U saopćenju se navodi da je zemljotres registriran sinoć u 21.13 sati deset kilometara sjeveroistočno od Livna, na planini Cincar. Jačina potresa u epicentralnoj zoni iznosio je četiri stupnja Merkalijeve skale.

Seli se Adma primali me itko bicu skroman :icon_cry::icon_cry::icon_cry:

Član
adma opet grlio dragu iz Karlovca:D
jesi teretnu:lol:

al boli te cosak,samo zapjevaj
ljulja se kabina,dizel je masina:lol:

Član
admir jahic je napisao(la):
opet nam se vratio :lol:potres jačine 2,5 stupnjeva Richterove skale, koji je registriran na prostoru općine Livno, nije prouzročio materijalnu štetu - saopćeno je iz Republičkog centra za promatranje, obavješćivanje i uzbunjivanje Banjaluka. U saopćenju se navodi da je zemljotres registriran sinoć u 21.13 sati deset kilometara sjeveroistočno od Livna, na planini Cincar. Jačina potresa u epicentralnoj zoni iznosio je četiri stupnja Merkalijeve skale.

Seli se Adma primali me itko bicu skroman :icon_cry::icon_cry::icon_cry:

kad tiba hebe i zemlja se trese :lol:

BHT Ovisnik
oj kako sam streso ćuku ko zemljotres banjaluku,oj kako sam streso veru 6 stepeni po rihteru:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.