kavaz je napisao(la):za ovaj drugi probaj ovaj ako vec nisi
PS-FAQ2S-KCVE7-3JWEA-YNUK5-X57S9-D25YZ
ermin_tz je napisao(la):Jesil slucajno skido neke dodatke za browser npr besplatne poruke ili slicno to promjeni izgled
Hidraulic je napisao(la):Probaj ovo:
http://get.adobe.com/flashplayer/
![]()
Sarajlic je napisao(la):ermin_tz je napisao(la):Jesil slucajno skido neke dodatke za browser npr besplatne poruke ili slicno to promjeni izgled
Nisam druze,odjednom od sinoc mi je ovako.Znaci kao da sma sa mobitela usao.Bijela pozadina i malene sliek i sl.Nadam se da znas na sto mislim.Ako treba PrintScr cu napraviti a najgore je sto mi ni forum neradi kako treba,nevidim video,nerade smajliji i sl.Imas li mozda kakvu soluciju ili mozda sumnjas u cemu je problem
Sarajlic je napisao(la):Hvala vam svima na pomoci rijesio sam sve probleme,a sad ako smijem da pitam jos ejdno:
Imam ponudu za Siemens Fujitsu laptop
Specifikacije su ove: HDD 160giga,ram 2 gige ddr2,dvd pisac,wi-fi integrirana antena,Intel core 2 duo procesor 2.2,graficka je malo slabija 128mb,laptop je kao nov niej puno koriste uopste cak ni 6 mjeseci,baterija ok,sve ok ugl,,prodaje mi covjek za 370km da li vrijedi tih para ili je preskup,jer razmisljam i o kupovini novog laptopa ima finih ponuda u ovim prodavnicama![]()
Imas kakav link za te iz bht telecoma :icon_question:ArminM je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Hvala vam svima na pomoci rijesio sam sve probleme,a sad ako smijem da pitam jos ejdno:
Imam ponudu za Siemens Fujitsu laptop
Specifikacije su ove: HDD 160giga,ram 2 gige ddr2,dvd pisac,wi-fi integrirana antena,Intel core 2 duo procesor 2.2,graficka je malo slabija 128mb,laptop je kao nov niej puno koriste uopste cak ni 6 mjeseci,baterija ok,sve ok ugl,,prodaje mi covjek za 370km da li vrijedi tih para ili je preskup,jer razmisljam i o kupovini novog laptopa ima finih ponuda u ovim prodavnicama![]()
PRESKUP
iz jednog jedinog razloga. GRIJE SE, toliko da ti ne treba centralno grijanje u kuci
to mu je osnovna mana
ako imas moju tv u telecomu na rate imas dobar laptop, ako ne planiras da ga mijenjas narednih godinu ili dvije, mozda cak i vise:icon_biggrin:
ArminM je napisao(la):ja ti kazem to jer im je to osnovna mana, to provjereno
osim toga imaju problema s punjacem, cesto dolazi do problema sa dzekom u laptopu, bar na ovim koje sam ja servisirao
a sto se tice laptopa u telecomu, ukoliko imas moju tv onu od 55km mozes dignut laptop na rate, rata te dodje do 30km, na stranici imas detljanije o uredjaju