Član
kako da rješim podmazivanje? Kako da prepravim usis? (izduv su mi već skoro završili) i kakve klipove i klipnjače da kupim, jer namjeravam staviti izvanserijski turbo ?Sta te interesuje konkretno?
imao sam turbo i IC u garaži, tako da mi to nije bio nikakav trošakzar ti nije lakse bilo naci cijeli 300 TD motor?
kakve klipove i klipnjače da nabavim?
Ovo samo primjeni na svoje auto, imas i part II. Nadam se da ti je ovo od pomoci
hah pa nisam nešto po googleu istraživao, više se oslanjam na vas, raju sa foruma jer ima vas koji ste ovo radiliPa kovane valjda, radil ti google?
ma znam, zato sam gore napisao da je izvanserijski turbo, gledao sam ove neke oglase, po svemu sudeći morat' ću da uzmem pored klipova i kovane klipnjače ( da ne bi bilo pukla klipnjača pa razjebala motor)Jarane.. u tebe je ta turbina iz kamiona, ja licno mislim da ti nece biti dovoljno ove 'normalne' modifikacije.
Differential from w116 280S, transmission from som 7-series BMW, lowered compression ratio, turbo fram scania DS9, double IC from Fiat(welded together), modified dieselpump, oilinjectors for piston cooling, waterinjection.