Član
pozdrav raja,evo imam jedan problem sa racunarom,pojavio se neko vece. Znaci slika mi je pobudalila, i ne moze sistem u potpunosti da se digne,kao sto cete vidjet na slikama, ide do ovog punjenja i poslije toga se restartuje, jos nisam pokusao sistem da nanovo uradim, ne znam hocel imat efekta. Do monitora nije,da odma kazem,probao sam i na drugom,isti je djavo. Mozel graficka bit,vadio sam je,malo cistio i tako,ali nista bolje nije. evo slike,pa pogledajte o cemu se radi

Uploaded with ImageShack.us

Nakon sto prodje ova slika komp se restartuje. recimo kad mi dodje onda slika gdje pise da ga upalim normalno,idem na safe mode i te stvari,onda je sasvim normalno. Bude sve ok. Mozda je neko imao slican problem,pa da vidimo, da ne kupujem graficku bezveze ako se moze rijesit

Nakon sto prodje ova slika komp se restartuje. recimo kad mi dodje onda slika gdje pise da ga upalim normalno,idem na safe mode i te stvari,onda je sasvim normalno. Bude sve ok. Mozda je neko imao slican problem,pa da vidimo, da ne kupujem graficku bezveze ako se moze rijesit