Potrebna mi je pomoc ekonomista

Potrebna mi je pomoc ekonomista

Član
Ma da, a i ako mislis da ce to profa procitati varas se... u vecini slucajeva ne procita....
A i nije ni bitno, bilo bi to lijepo nauciti kad bude ispit, jer sutra kad zavrsis ekonomiju i neko te pita kako funkcionise sistem elektronskih kartica ili nesto slicno, a ti ne znas... bruka...

Član
nema na cemu, tu smo da se pomazemo... ;)

a sto se tice copy-paste taktike, sve zavisi kakav ti je prof. mi imamo jednog ass. koji cak i seminarske pregleda po netu da li je sta odnekud "ukradeno". doduse, on nam je vec ranije rekao, smijete vi uzeti, al sve uz navode odakle je preuzeto...

kako god, nek je sretno i da sto bolje prodjes ;)

Član
emir_89 je napisao(la):
nema na cemu, tu smo da se pomazemo... ;)

a sto se tice copy-paste taktike, sve zavisi kakav ti je prof. mi imamo jednog ass. koji cak i seminarske pregleda po netu da li je sta odnekud "ukradeno". doduse, on nam je vec ranije rekao, smijete vi uzeti, al sve uz navode odakle je preuzeto...

kako god, nek je sretno i da sto bolje prodjes ;)

ma sta da ti kazem,diplomski je diplomski. Ja imam mentora,koji mi je rekao da radim kako mislim da treba,samo da se drzim forme koja se trazi na faksu. Ja cu to fino poslozit, odradit,usminkat i njemu poslat,ako on odobri to tako bit ce extra,a mislim da nece pravit probleme,jer su i njegovi magistarski radovi i knjige kopirani sa interneta:icon_smile::icon_smile:

Član
Imao sam prosle godine taj predmet na faxu ali imam samo knjigu vezanu za to nemam nista u el.formi, ako nadjem sta poslacu ti...

Član
dellas je napisao(la):
Imao sam prosle godine taj predmet na faxu ali imam samo knjigu vezanu za to nemam nista u el.formi, ako nadjem sta poslacu ti...

hvala drug,,,drago mi je sto se u ovu moju temu javilo dosta ljudi,sto u temu sto na PM, potvrdjujemo da je ovo mjesto gdje smo svi spremni da pomazemo jedni drugima. Zbog toga toliko volim BHT:cool:

Član
ArminM je napisao(la):
hvala drug,,,drago mi je sto se u ovu moju temu javilo dosta ljudi,sto u temu sto na PM, potvrdjujemo da je ovo mjesto gdje smo svi spremni da pomazemo jedni drugima. Zbog toga toliko volim BHT:cool:
Sorry na off-u ali kad si vec pomenuo ovo je moje misljenje...
BHT je extra mesto imam osecaj kao da poznajem pola ljudi, a nzm nikog :) Atmosfera je extra, zanimljivo je i kratko receno najjaci auto forum u bivsoj Jugi;) Jedina zamerka od kad sam ja ovde je totalno bespotreban ban koji je dobio clan "dukat", ali jbg greske se desavaju svuda....:icon_exclaim:

Član
dellas je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
Sorry na off-u ali kad si vec pomenuo ovo je moje misljenje...
BHT je extra mesto imam osecaj kao da poznajem pola ljudi, a nzm nikog :) Atmosfera je extra, zanimljivo je i kratko receno najjaci auto forum u bivsoj Jugi;) Jedina zamerka od kad sam ja ovde je totalno bespotreban ban koji je dobio clan "dukat", ali jbg greske se desavaju svuda....:icon_exclaim:

ma svako ima los dan,pa se desi da se istrese na nekom drugom. bogami ovo je mjesto na kojem ja provodim 90% vremena koje sam na netu

Član
Ja bukvalno 100%, uvek mi je ukljucen BHT kad sam na netu, a mozda je jos nesto sa strane...:)