Otvori sve fino usisaj i ocisti, provjeri da rade svi ventilatori, CPU, VGA, Napojna, i onda zamjeni napojnu
kad si vec sve rastavio nece skoditi, ako hoces jeftinije imas MS 400W sa velikim ventilatorom odozdo jedno 30 markica, a ako hoces skuplje onda gledaj ASUS, ANTEC, ENERMAX ........
A moze biti i ram memorija i ploca u slucaju da su ASROK i TakeMS.
Kako god bilo, napajanje ti je jedna od bitnijih stvari u kucistu, tako da ako je starije od godinu a nije neko od ovih gore navedenih skupljih, ja bi ga odma zamjenio da ne crkne i jos nesto uz njega pa bi onda gledao dalje. Ako izvadis napajanje a ono ima 100 grama u sebi onda ga slobodno baci u smece i kupi drugo.
Onaj MS 400W sa 12 cm ventilatorom odozdo nisam dzaba naveo, dodje oko 30 markica a povecali su mu garanciju cini mi se na dvije godine i ima neke i tezine u sebi tako da moze da posluzi kao neko jeftinije rjesenje za jeftiniji - slabiji - ne zahtjevan racunar. Kod mene je radilo dosta dugo i solidno bez ikakvih problema a ugradio sam ih mnogo. Normalno ako imas graficku koja ima dva ulaza za napajanje onda sve sto je ispod 200-250 KM nemoj ni da gledas