Potreban plus u kasetu???

Potreban plus u kasetu???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Eh ovako pošto fabrički izgleda nemamm žice za + od osvijetljenja kasete u mom golfu kako smijem dovesti + sa centrale jel ispitam sa zada koji je od onih slobodan nataknem i dovedem gore a - ću uzeti ili sa šasije ili od playera?Hoću li šta zajebati i smijem li to tako ona sijalica je jačine 3w samo da se šta ne zapali??pozzzz

Član
ta sijalica bi trebala da radi kada se da kontakt, mozda ti je najbloze da + uzmes od sijalice za rucnu kocnicu, a minus mozes odakle ti je lakse ili sa playera ili sasije! mali je potrosac ta sijalica tako da nebi trebalo biti problema, makar kod mene nema a na ovaj nacin sam spojio ima 3 godie i sve fercera :)

mozes uzeti i sa svjetala recimo ako zelis (tj sa prekidaca od maglenki ) pinovi su: 31 je - ..... a 58b +
ovo su pinovi za osvjetljenje prekidaca
i kad upalis svjetlo, poziciju onda imas napon do kasete i prekidaca na kaseti..
tako bi ja uradio :D

Član
Uzeću od ručne ili nešto tu oko toga ako može skontaću onda...hvačla na pomoći......pozzzz

Član
Mašao + slobodan kad dam kontakt valjd aje to ta žica spojio is ve radi kako treba, izgleda d aje na to švabo mislio.....može lock...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.