bezveze ti je to prica... cuj bezveze auto ko i svaki pezo. i ja volim ford, rijetki smo mi koji ford volimo, i ovo sto ti pricas sad za pezo, prica 90% ljudi u bosni za ford i vjerujem kad tebi neko pocne srati po fordu da ti nije pravo, tako ni ostalim nije pravo da im seres po autu
eto meni je cactus smece a tebi je dobar. auto iz 2015 godine i nazad nema diskove? hahahah pa ja bi ga zapalio, dzaba mu 6 panorama
stavio sam ti video pogledaj kako ljudi rade
pogresno si me shvatio, 206 je fin autic, koji sluzi svrsi, vjerovatno sam upotrebio pogresnu rijec pa je kontekst ispao drugaciji. ali jednostavno Peugeot u BiH mi ne uljeva povjerenje, ne sto su losi automobili (naprotiv mislim potpuno suprotno o samom proizvodzacu) ali nasi servisi i odrzavanje automobila u BiH mi ne uljeva povjerenje. Prijatelj mi je imao 407 icu koju je novu kupio u Verano motorsu bio je prezadovoljan automobilom, ali zbog loseg iskustva sa serviserima odlucio se na promjenu marke i sigurno se u skorije vrijeme nece vracati. Nedavno sam isao u posjetu njihovom salonu, da vidim 208icu i 2008icu. Momak koji je prodavao automobil niti na jedno moje pitanje nije znao konkretan odgovor, nego me je pokusavao "obraditi" sa onom klasicnom supljom pricom.
Sa druge strane sa fordom imam pozitivna iskustva ali trenutne cijene novih vozila su jednostavno previsoke u odnosu na konkurenciju, tako da kada bih se odlucio na njih kupovao bih vozilo ne starije od 4 godine i sa kilometrazom ne vecom od 50.000 km. Posto je to vec kraj garantnog perioda jedina promjena koju bih odradio na toj Fiesti je upravo ugradnja panoramskog krova. Video koji si postavio, zaista je kvalitetan, nedavno sam ga i ja vidio i to me je i ohrabrilo da razmisljam o ovom potezu, ali jednostavno osim jednog razgovora sa nekom zenom (ciji je muz na Grande Punto-a ugradio isti panorama krov) nisam dobio niti jednu drugu informaciju. Ti momci sa video ocito znaju svoj posao i sa takvim ljudima vjerovatno bih se usudio uci u taj projekt, ali izgleda da u BiH takvih servisa koji bi taj posao profesionalno odradili i dali garanciju na svoj posao nema (bar ja do sada nisam uspio naci podatke o njima).