adams Član 03.02.2010 #1 ako je bio link ...ako nije pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=FSSPyD7gOW0&NR=1
pioneer_09 Administrator 04.02.2010 #7 i njima je ovo bilo zanimljivo i postavili na youtube:icon_mad::icon_mad: majmuni:icon_mad:
MTR Član 04.02.2010 #10 kreteni , balavci , ima toga i ovuda , steta izgubljenih zivota , al neka dok te ne opali po usima neces se kanit
kreteni , balavci , ima toga i ovuda , steta izgubljenih zivota , al neka dok te ne opali po usima neces se kanit
SeEn_BoSs Član 04.02.2010 #12 Davno sam gledao ovaj video na jednoj ruskoj stranici bile su i slike ... :icon_eek:
FuelForTheSoul Član 04.02.2010 #13 Gledao sam i ja ovo podavno budale ko budale zbog takvih ginu i normalni ljudi sva sreca pa su se zabili u kamion.
Gledao sam i ja ovo podavno budale ko budale zbog takvih ginu i normalni ljudi sva sreca pa su se zabili u kamion.
ErRoR Član 04.02.2010 #14 Sta reci vec zalosno, a ovaj sa hondom jos zalosniji, pri 200km, on u skare ide, pa brate to ni F17 ne moze jbte...
Sta reci vec zalosno, a ovaj sa hondom jos zalosniji, pri 200km, on u skare ide, pa brate to ni F17 ne moze jbte...
AnDel Član 04.02.2010 #15 vidio neki dan stvarno zalosno..ljudi plate danak neiskustvu i gluposti pri takvoj brzini...i nemaju se kad opametiti
vidio neki dan stvarno zalosno..ljudi plate danak neiskustvu i gluposti pri takvoj brzini...i nemaju se kad opametiti