Posao snova: Za sat rada plaćaju više od 1950 KM

Posao snova: Za sat rada plaćaju više od 1950 KM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Samo dva dana nakon što je Queensland predstavio kampanju u kojoj se traži kandidat koji bi trebao šest mjeseci uživati u prirodnim ljepotama otoka Great Barrier Reef's Hamilton s 12-satnim radnim vremenom na mjesec i za to primiti itekako dobar honorar, stotine hiljada potencijalnih zaposlenika preplavilo je "site".

vise OVDJE

ma ovo je ba garant neka caka,nije niko kreten da daje toliku lovu ni zasta,isti taj broj ljudi bi se prijavio i da se radi o duplo manjoj cifri jer bi idalje bio posao snova,ja mislim da se ovdje radi o nekoj zavjeri,garant ce se na tom "sreckovicu" koji dobije "posao" vrsiti neki testovi;radijacija,testovi psiholoske prirode i slicne pizdarije,ma ko zna sta se krije iza ovoga.

Heheh,vjeciti pesimist:lol:

jel neko cito "10malih crnaca"? ili je "9 malih crnaca" nemogu se sjetit...sve vam knjiga govori...to je jedna od 5 knjiga koje sam procito u zivotu, cura me natjerala...a plus sto neznam plivat...:icon_cry:

ma ovo je nista drugo neko odlicno ulaganje u marketing. umjesto da daju pare, npr BBC-u, za reklamiranje ovog otoka i njegovih ljepota oni su te pare ostavili kao platu ovom radniku. koliko vas je do sada culo za otok Hamilton? jeste li pozeljeli da vidite tu netaknutu prirodu, da plivate sa velikim kornjacama, da uzivate u ljepotu koralnih grebena? da li biste otisli da vidite taj otok na kojem cuvar plaze ima platu od 140.000KM a pri tome nista ne radi?
;)

Član
ma nebi se prijavio da me pojede ajkula za milijardu a kamoli pisljivih 140k :icon_rolleyes: ....

Član
Death_beat je napisao(la):
ma ovo je nista drugo neko odlicno ulaganje u marketing. umjesto da daju pare, npr BBC-u, za reklamiranje ovog otoka i njegovih ljepota oni su te pare ostavili kao platu ovom radniku. koliko vas je do sada culo za otok Hamilton? jeste li pozeljeli da vidite tu netaknutu prirodu, da plivate sa velikim kornjacama, da uzivate u ljepotu koralnih grebena? da li biste otisli da vidite taj otok na kojem cuvar plaze ima platu od 140.000KM a pri tome nista ne radi?
;)

I ova je pametna ;)

Član
gledao ovo na tvu neki dan,predobro,radio sam nest za fax pa nisam bas detaljno pratio,al ima kao neka opcija da ce bit odabir neke porodice,nije jos aktivno,al ce bit uskoro,izvlacice se najsretnija porodica iz 36(ak se ne varam) zemalja,kojoj ce bit obezbijedjen zivot ovdje,sve dzabajluk:cool::cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.