OggyBoy je napisao(la):Kolega mi stigao sa broda skoro, nema mjesec dana. NIJE kao što svi misle, NIJE med i mlijeko, agencija će ti uzeti više od pola zarade ako se ne snađeš, nećeš zaraditi ništa posebno, ali iskustvo više i odličan provod zagarantovan. On ide opet 27. februara, ali ovaj put sam, bez agencije, uzeli su mu nekoliko plata kad se sve sračuna.
ok trebace mi malo vremena da napisem o mojoj avanturi kako sam otisao sta mi je sve trebalo i zivot i rad na brodutesa je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Kolega mi stigao sa broda skoro, nema mjesec dana. NIJE kao što svi misle, NIJE med i mlijeko, agencija će ti uzeti više od pola zarade ako se ne snađeš, nećeš zaraditi ništa posebno, ali iskustvo više i odličan provod zagarantovan. On ide opet 27. februara, ali ovaj put sam, bez agencije, uzeli su mu nekoliko plata kad se sve sračuna.
pozz svima
skoro dosao sa broda a tesa me je nesto sp[ominja ovde po forumu pa da ne duzim pricu, koga zanima www.kreninabrod.com sve pise a ko hoce da me kontaktira 065726100, ne mogu nista pomoci oko odlaska ali mogu da prosledim informacije
ili za forumase da ja napisem svoje iskustvo?
pozz
Gojko Savic
OmO je napisao(la):Samo se ti ufati Afganistana kakvi brodovi
s1ck je napisao(la):OmO je napisao(la):Samo se ti ufati Afganistana kakvi brodovi
ko, sta, gdje :icon_question:
OmO je napisao(la):s1ck je napisao(la):OmO je napisao(la):Samo se ti ufati Afganistana kakvi brodovi
ko, sta, gdje :icon_question:
Pa bolje da ides u Afganistan nego na brod ! Bar po meni je bolje :icon_biggrin: