Porsche prodaje GT-R

Porsche prodaje GT-R

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nevjerujem da ce biti problem ovo auto prodat kod nas...

Kad je kod nas dosao porsche cayenne, svi su mislili da ga nikad nece prodat! Desilo se obrnuto, pa je BiH bila najbolje trziste za ova vozila u jednom trenutku ;)

Član
Ovo je marketinski trik, stavili manje dizne, iscetkali cilindre celicnom cetkom i nasuli gusto ulje pa daju ljudima prvo GT-R-a da vide kako to dimi i ne ide, pa da se brze odluce za porschea hahaha :lol:

Član
Mrva je napisao(la):

Kad je kod nas dosao porsche cayenne, svi su mislili da ga nikad nece prodat! Desilo se obrnuto, pa je BiH bila najbolje trziste za ova vozila u jednom trenutku ;)

Bas sam danas telefonirala sa Nissan Banja Luka, pitam gospodina dali je moguce GT-Ra kupiti i za vise informacija sam ga zamolila, on ce meni: a gospodjo sta vam je to :icon_eek::lol:

potrajat ce to jos malo. ni u njemackoj ga nema u svakom salonu :icon_mad:

Član
RCat je napisao(la):
Mrva je napisao(la):

Bas sam danas telefonirala sa Nissan Banja Luka, pitam gospodina dali je moguce GT-Ra kupiti i za vise informacija sam ga zamolila, on ce meni: a gospodjo sta vam je to :icon_eek::lol:

potrajat ce to jos malo. ni u njemackoj ga nema u svakom salonu :icon_mad:
potrajat hoce.. al dokad :D

Opet kazem, ako je onaj nissan na prodaju nece se dugo zadrzati ;)

Član
porschegtr0016105204.jpg

:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.