Nemoguce da toliko uzima. Ja sa 2.4T u gradu stop-go (banja luka) max 13L. Jednom sam se zajebavao, testirao i imao na Boardu 15.Ovaj 2.0 SW sam gledao, ali taj motor u gradu nema sanse ispod 12-13 l sto mi je previše. Da je 1.6 razmislio bi iako premasuje budžet. Nebi Tourana.
Poslano sa mog LeTV x600 koristeći Tapatalk
Opet ti navalio na tu švedsku konzervu. Koji će mu to *****, sranje od auta, ne valja ništa, ne nagovaraj ga na to zlo. Ko još normalan može kupiti SAAB?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ma to ne postoji, to bi se do sad raspalo, kakva fabrika, kakvi bakrači?Ima jedan lik u BL kupio 93... kaze fabrika
Skickat från min iPhone med Tapatalk
A daj Oggy sta zajebavas? tema nema veze sa VW, mada se ipak spominjeMa to ne postoji, to bi se do sad raspalo, kakva fabrika, kakvi bakrači?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Izvinjavam se, moja greška.A daj Oggy sta zajebavas? tema nema veze sa VW, mada se ipak spominje
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
Tako mi kazu ovi koji su imali priliku voziti taj motor. Doduse nije karavan bio u pitanju al to nije bitno.Nemoguce da toliko uzima. Ja sa 2.4T u gradu stop-go (banja luka) max 13L. Jednom sam se zajebavao, testirao i imao na Boardu 15.
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
Velika vjerovatnoca da ima originalne kilometre, nece se zeznuti ako uzmes ovo.Tako mi kazu ovi koji su imali priliku voziti taj motor. Doduse nije karavan bio u pitanju al to nije bitno.
Kako vam se ovaj cini
RENAULT MEGANE II ŠVICA 109K originalnih km (8.600 KM)
http://www.olx.ba/r/21961319/16181
Jesu originalni ima post gdje sam napisao, u swe se moze sve provjeritiVelika vjerovatnoca da ima originalne kilometre, nece se zeznuti ako uzmes ovo.
Kakvi su Alfini benzinci. 156 SW 2005.god mi ne izgleda loše
Jesu originalni ima post gdje sam napisao, u swe se moze sve provjeriti
Oj moja greska, izvinjavam seAuto je iz svicarske...
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Kupi nesto sa lancem. Bmw, merc, 1.8t a4 ili tako stoKakvi su Alfini benzinci. 156 SW 2005.god mi ne izgleda loše