Član
Opel zafira B predobro auto. Brat je ima vec pola godine 1.9 dizel 110kw, do sad samo servisi a svaki dan se gazi. Prostora ima super, 7 sjedista. I onako lijepo auto. Doduse jest malo vise od 8000.
Zafira jeste za vecu porodicu, ali on striktno hoce benzinca, i koliko vidim limuzinuOpel zafira B predobro auto. Brat je ima vec pola godine 1.9 dizel 110kw, do sad samo servisi a svaki dan se gazi. Prostora ima super, 7 sjedista. I onako lijepo auto. Doduse jest malo vise od 8000.
Nece covjek dizelaW203 220cdi karavan
Vidio sam da je spomeno zafiru, ja sam napisao iskustvo sa dizelom.Zafira jeste za vecu porodicu, ali on striktno hoce benzinca, i koliko vidim limuzinu
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
Ja kad sam trazio, olupine su bile od 9000C180 kompressor karavan ili c200 kompressor
Sve se moze naci samo treba vremenaJa kad sam trazio, olupine su bile od 9000
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
Pozdrav svima!
Treba mi neko porodično auto (karavan ili monovolumen) za cca 8.000 KM. Može malo i preko ako je baš dobra prilika.
Godišnje prelazim cca 10.000 km pa sam mislio uzeti benzinca. Da li se za tu kilometražu isplati ubacivati plin?
Od karavana sam gledao: Toyota Avensis, Mazda 6, BMW 318 i Volvo V50.
Od monovolumena: Opel Zafira, Toyota Corolla Verso i Seat Altea.
Svaki savjet je dobrodošao. Lijepo bi bilo, ako nije problem, kada kažete šta preporučujete da navedete i razloge zbog čega.
Možete predložiti i neko drugo auto, po mogućnosti da ne troši preko 10 litara benzina. Računao sam s tom nekom potrošnjom od cca 10 l.
Ponavljam, samo benzin dolazi u obzir.
Unaprijed hvala svima na korisnim savjetima!
E sad to potrosnja u gradu je tezakkk pojam,jedno je prec u gradu 100 km s ugrijanim motorom,a drugo s motorom kojeg grijes u gradskoj guzvi na kreni stani...Svidja mi se e46 i to 318i sa 143 KS. Jedino što nisam do sada vozio auto sa zadnjim pogonom pa sam malo skeptik što se tiče vožnje po snijegu.
Scenic 2 mi se ne svidja ni iznutra ni izvana. Octaviu, također, nebi.
E sad, koliko realno je očekivati potrošnju u gradu cca 10 litara kod nabrojanih vozila?