popucao lak

popucao lak

Član
e vak cinim uslugu prijetelju kupio je skoro auto i jebg kak je srece kupio je auto u kojeg je lak sav popucu jebg tak reci guli se sa auto pa momci sta bi bilo najbolje da uradi :icon_smile::icon_smile:

MTR

Član
zgulit pa ponovo , znaci da je vec bio osinut i neko nije odradio kako treba

Član
moze se desit i da ces morat kupit razredjivaca bar 5 litara pa to sve polahko istrljat i oprat;)

ali ne mora znaciti za ovo sto sam ti rekao,,samo zavisi kako je lak ispucao,,ako je ispucao a ispod osala mat boja onda to nije problem veliki;)

Član
jedino isplativo rjesenje jest da skine staru boju i nanovo ofarba auto, ovo ostalo je sve pitanje vremena kad ce opet da ispuca jer ocito da neko nije dobro pripremio auto prije farbanja...

Član
:icon_smile::icon_smile:ima da obradujem prijatelja ja sam i msilio tak al on je mislo sam lak skinuti i sam ponovo prelakirati ;);)

Član
M_iKy je napisao(la):
:icon_smile::icon_smile:ima da obradujem prijatelja ja sam i msilio tak al on je mislo sam lak skinuti i sam ponovo prelakirati ;);)

moze to uraditi samo sto nikad nece uradit kako treba i odlagat ce ono sto mora uradit kad tad, samo sebi pravi dupli trosak...

Član
M_iKy je napisao(la):
ostala boja zat je to meni mal cudno bilo ehe pa sha je tu najbolje uradit

Jel auto audi 80,gold2 ili tako nesto :icon_question:
Jer u ovih auta ako su metalic ogule im se bezbojni lakovi vremenom ;)Pa najbolje rejsenje je preci opet ako je vec ispuca a ako nije auto pokrivati od sunca :cool: :lol: :cool: