pontiac fiero

pontiac fiero

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozz svima,novi sam clan,zovem se Srdan,89 godiste,grad Sarajevo,razlog prijave:jeste zapravo sto sam i ja jedan veliki ljubitelj automobila,a i sto su mi potrebne neke informacije o automobilu koji hocu da kupim,pa mislim da ih mogu saznati ovdje.
Naime,radi se o vozilu Pontiac Fiero 87.god,vozilo je trenutno u kvaru,ustvari nema motora,ostalo je u poprilicno dobrom stanju.njegov sadasnji vlasnik ima neki motor,cini mi se od opel astre za koji je on cuo od nekoga da se moze ugraditi,kod auta je zadnji pogon i motor je pozadi.e sad mene interesuje da li vi znate nekog ko se bavi tim prepravkama i ko bi to mogao ugraditi.Za sve informacije unaprijed hvala.

Administrator
pozdrav i dobro dosao:cool: pitanje postavi u podforum savjeti ili motor posto tamo raja vise dolazi i cita teme:cool:

Član
Dobrodosao :icon_biggrin:

A to pitanje postavi negdje drugo, kao sto ti vec rekose.
Inace ako nisi bas pri parama, zaboravi na tu glupost od auta i raznorazne prepravke.
Izaci ce te preskupo, a nikom to neces moci prodati kasnije.

Član
dobro dosao!
Znam jedan Fiero na Alipasinom Polju, stoji vec godinama... Njegov motor se inace popularno koristio za replike "Superautomobila" s pocetka 90-tih godina... kao sto je Boki rekao... okani se toga, auto nije vredan bacanja para ni truda. Ne predstavlja nikakvu egzotiku i krajnje je dizajnerski neuskladjen...
a sada nastavimo dobrodoslice! ;)
:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:

EJ2

Član
welkam

i mene ako pitas - mani s toga. jer kupiti auto bez motora a da nisi ni siguran ni kako ni odakle ni da li se moze ugraditi drugi motor... bolje se ne zalijeci, ali ipak kako ti odlucis

deez je napisao(la):
dobro dosao!
Znam jedan Fiero na Alipasinom Polju, stoji vec godinama... Njegov motor se inace popularno koristio za replike "Superautomobila" s pocetka 90-tih godina... kao sto je Boki rekao... okani se toga, auto nije vredan bacanja para ni truda. Ne predstavlja nikakvu egzotiku i krajnje je dizajnerski neuskladjen...
a sada nastavimo dobrodoslice! ;)
:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:

Hvala na dobrodoslici,jel mozes malo tacnije da mi objasnis gdje se nalazi taj na Alipasinom Polju,da ga odem pogledati.hvala i pozz

Dobro dosao
P.S. Ljudi, ako je covjek voljan raditi to sigurno ima razlog, ljubav prema tom auticu ili nesto drugo, sta god bilo ako mu ko moze pomoci neka pomogne, napomene da mozda nije vrijedno toga muke i svega, ali ako ima kakvu korisnu informaciju neka napise i pomogne, sta god odlucio neka mu je sa srecom i samo naprijed

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.