Pomracenje sunca

Pomracenje sunca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nema nista od pomracenja zajebase nas:D:D

gledam cijelo vrijeme po nebu ali nista sunce grije ko ludo..al bice na TV-u veceras :D:D

Indija i Kina 6 minuta pomracenja;);)

MTR

Član
Got2b je napisao(la):
nema nista od pomracenja zajebase nas:D:D

gledam cijelo vrijeme po nebu ali nista sunce grije ko ludo..al bice na TV-u veceras :D:D

Indija i Kina 6 minuta pomracenja;);)

:lol: dabogda ih pomracilo za svagda

Član
Eto jesam li vam slagao pogledajte napolje nigdje sunca :lol::lol::lol::lol::lol: jest da je 22 :14 sati ali jbg ne moze cojek biti precizan :lol::lol::lol::lol:

pa pravo pomracenje je bilo prije nekih 8-10 godina, ja gledao, strasno bilo.. mjesec zaklonio sunce u po dana :cool: al trajalo mozda minutu tj da je skroz bilo sunce zaklonjeno..

SoundLunatic je napisao(la):
pa pravo pomracenje je bilo prije nekih 8-10 godina, ja gledao, strasno bilo.. mjesec zaklonio sunce u po dana :cool: al trajalo mozda minutu tj da je skroz bilo sunce zaklonjeno..

Sjecam se i ja toga,jest da sam tad bio maleHan skroz,koliko sam tad imao mozda 12,13 godina ;)

Član
E ja sam ga vidio pa vi kako hocete, prije nogo sto sam krenuo u TZ juce lepo se vidjelo kroz dva cd-a krug i dole desno kao nedostaje mali komadic.

Reko STA JE OVO OTPO KOMAD SUNCA !!!

Kad nije nego to famozno pomracenje koje da nisam znao ne bi ni primjetio, al oni tamo u aziji su ga vidjeli bas 6 min 39 sec, prodali karata, soba, mjesta za gledanje, hrane i pica ko da se ne znam sta desava. Al dobro treba derat ljude kad su glupi, zamislite sebe idete iz amerike u kinu ili japan platite hiljade dolara iscimate se avionima i kojekakvim transportima platite hotel budete pospani i sve to radi 6 minuta mraka po danu i sjajnog kruga na nebu koji se mozda nece ni vidjeti zato sto je oblacno :lol::lol::lol::lol:

Sta reci ???

Bolje da su im crnci pokazali sta je mrak :lol::lol::lol:

A sad malo OFF dabih se objasnio :)

Pita crnac druga bijelca, druze znas li ti sta je mrak kaze belac pa sta ja znam sta je ?
A crnac mu ga stavi u usta i navuce kozicu preko glave i kaze eto to je mrak al skroz
:D:D:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.