Pomracenje sunca

Pomracenje sunca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Danas tj. Srijeda 22.07.2009 u 16:00 astrolozi najavljuju pomracenje sunca i upozoravaju vozace da oprezno voze.

Koliko vjerovat u to stvar je pojedinca. Ja sam prije 5 godina cuo da je taj dan pomracenje sunca i upozoravali su za oprez u saobracaju a trebao sam poslovno za Bijeljinu. Od Odzaka do Bijeljine sam vidio 10 Udesa tad je SFORov kamion promasio kod Brckog most i skrho se u rijecicu ako se neko sjeca toga zna kad je to bilo ja mislim taj dan je isto neko nagazio na minu na njivi kod Brckog

Član
Ja cu ponjet kameru na posao pa mozda bude slika ali ne mora znacit da ce biti potpuno zamracenje.;)

Član
tad, u to vrijeme sam u Brckom, al valja u auto ubaciti onih stakala za varenje da mogu malo pogledati ako ne zaboravim:)

Član
nadam se da ce da bude ono bas poracenje heheh da se ne vidi nis nadam se da ce da bude koja fotka

Član
A znaci zato nas Ogi danas okuplja na OMV-u u TZ.

Sad sam ga skontao, da se svi slupamo jel ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
A hoce li mi neko objasniti jel to vec bilo ili tek danas treba da bude ja po netu vec gledao sad neke snimke i svugde pise bilo, bili, desilo se gledali putovali .......... ???

Evo primjer :

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8161578.stm

"People in Asia have seen the longest total solar eclipse this century, with large areas of India and China plunged into darkness."

SU VIDJELI.. ???

Il ja ne znam engleski :D

Član
druze ne mogu biti astrolozi nikako(to su oni sto gledaju u karte i gledaju u zvijezde kofol i odredjuju ti horoskop i ostale zablude) vec su astronomi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.