Pomoc

Pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oprostite ako ima dobrih ljudi da mi pomognu hitno mi je :icon_cry:
Nisam znao gdje se drugo obratiti ... naime postavio sam sony woofer u kutiji sve uradjeno od 1200 w prikopcano na mac audio 4 kanalno pojacalo namjesteno sve s kastofonom i udaralo je pravo dobro ... nakon nekog vremena uradio policu stavio maloprije sony x plode 4 sistemce ja mislim nisam siguran koliko mi pise na kutiji 120 w prikopcao mi ovaj jedan mali ukljucim dobro radilo i nesto on da pojaca visoki ton nestade mi bassa skroz :icon_cry: :icon_confused: sve vraco taj momak ponovo pokusavo nece da se vrati bass radi ali nikako ko prije :icon_rolleyes: vadio osigurace da sta nije pregorilo nije molim vas pomoc totalni sam laik sto se tice ovoga

IGY

Član
vidi da ti nije remote pregorio na playeru,
provjeri tako sto ces spojiti remote i + na pojacalu
ako se upali do toga je

rijesenje problema trebalo bi biti to da stavis kod playera negdje poseban prekidac koji ces paliti kad upalis i player, a na njega dovedes direktno + koji ce paliti pojacalo
nadam se da nisam puno pijan i da sam fino objasnio :D

IGY definitivno si popio :mrgeen:

Nesto ti je drug do podesavanja ili pojacala ili do podesavanja na playeru,, sad da li je raskacio bio sub sa pojacala pa vracao ili ne, da li prije bilo spojeno u bridge ili ne, koliko je gain bio zavrnut, kako je filter podesen bio.....

ima dosta sitnica, ali ako radi najvjerovatnije nije nista otislo, da je pojacalo crklo kompletno ne bi ti radilo nikako, da je sub pregorio ne bi svirao nikako, da je na playeru sta crklo ne bi ti bilo uopste zvuka na sub a pojaalo se ne bi ni palilo.....

pregledaj sve fino i trebalo bi biti ok, postavi koju slikicu pa cemo pomoci koliko mozemo,,, pozzy

zen3dom je napisao(la):

Nesto ti je drug do podesavanja ili pojacala ili do podesavanja na playeru,, sad da li je raskacio bio sub sa pojacala pa vracao ili ne, da li prije bilo spojeno u bridge ili ne, koliko je gain bio zavrnut, kako je filter podesen bio.....

ima dosta sitnica, ali ako radi najvjerovatnije nije nista otislo, da je pojacalo crklo kompletno ne bi ti radilo nikako, da je sub pregorio ne bi svirao nikako, da je na playeru sta crklo ne bi ti bilo uopste zvuka na sub a pojaalo se ne bi ni palilo.....

pregledaj sve fino i trebalo bi biti ok, postavi koju slikicu pa cemo pomoci koliko mozemo,,, pozzy

Ok , upravo cu to i uciniti mislim na slike sutra
A moje pojacalo ima posebni osigurac u slucaju ne do Bog spoja necega on iskoci da ne bi pregorilo tako da nije to sto posto gledao osigurace , woofer troduplo slabiji ali vibrira ne izvija se uopste ako sam se pravilno izrazio ne znam sta bi moglo biti :icon_question: kad date svakome da vam carka oko auta :icon_rolleyes:

astra1616v je napisao(la):
zen3dom je napisao(la):

Navrno ja sam i napravio ukljucio samo visoki ton na zvucnicima ali prvo namjestio samo woofer sve radi perfek :cool: :cool: hvala vam ipak :icon_smile:

Ok , upravo cu to i uciniti mislim na slike sutra
A moje pojacalo ima posebni osigurac u slucaju ne do Bog spoja necega on iskoci da ne bi pregorilo tako da nije to sto posto gledao osigurace , woofer troduplo slabiji ali vibrira ne izvija se uopste ako sam se pravilno izrazio ne znam sta bi moglo biti :icon_question: kad date svakome da vam carka oko auta :icon_rolleyes:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.