eddo je napisao(la):druze joooj ... hahhaahahah ... koji ti je player, moze bit do playera i 99% da i jest do njeg ... najbolje bi ti bilo da se provozas do caraudio shopa nek ti pogledaju oni, ovako tesko da ces sta postic ... ako ti player ima vremensku korekciju to je ono sto ti kazem da je do playera mozda je bas jednostavno nastiman da kasni ...
IGY je napisao(la):imao sam slican problem kod sebe na paji
otisli su ti izlazi za pojacalo, nije skup kvar otidzi kod nekoga da ti to napravi i nemoj paliti nista dok to ne popravis da ne sjebes jos sta
Maruti je napisao(la):IGY je napisao(la):imao sam slican problem kod sebe na paji
otisli su ti izlazi za pojacalo, nije skup kvar otidzi kod nekoga da ti to napravi i nemoj paliti nista dok to ne popravis da ne sjebes jos sta
Izlazi za pojacalo....na playeru?:icon_question:
tareee je napisao(la):Maruti je napisao(la):IGY je napisao(la):imao sam slican problem kod sebe na paji
Izlazi za pojacalo....na playeru?:icon_question:
to su ti oni zenski cincevi nazad na cd playeru... a konkretno izlazi za pojacalo...to neko dualno operaciono pojacalo unutar cd playera