pomoc za daljinsko za pasata

pomoc za daljinsko za pasata

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Zdravo forumasi.Imam pasata 98 god i na njemu je bio ugrađen meta system alarm. Izgubio daljinsko od istog i morao skinuti alarm. Sad sam kupio daljinsko octopus i zelim ga postaviti na pasata. Molio bih za detaljna upustva, je li pozitivni ili negativni impuls, kako spojiti zmigavce da blinkaju i tako. Riječ je o obicnom daljinskom bez alarma.Pozz svima i hvala na odgovorima.Kako se spajaju diode i gdje imaju da se kupe u Tuzli.Pozz:cool:

Član
Zelabi je napisao(la):
Zdravo forumasi.Imam pasata 98 god i na njemu je bio ugrađen meta system alarm. Izgubio daljinsko od istog i morao skinuti alarm. Sad sam kupio daljinsko octopus i zelim ga postaviti na pasata. Molio bih za detaljna upustva, je li pozitivni ili negativni impuls, kako spojiti zmigavce da blinkaju i tako. Riječ je o obicnom daljinskom bez alarma.Pozz svima i hvala na odgovorima.Kako se spajaju diode i gdje imaju da se kupe u Tuzli.Pozz:cool:

Prvo je valjda red da se predstavis:icon_rolleyes:

Član
i moj savijet ako vec nisi caprko oko toga ne diraj odvuci strucnim ljudima i nek postave previse je zica da bbi se sam upustio u tu operaciju vijeruj mi imam i ja takvog passata ;)

Član
Ma nema veze, hvala na savjetu.Meni da je da ja to sam postavim, a imam vremena, malo pretražujem forum i dok dobro ne utvrdim gradivo neću nista dirati.Valjda će neko pomoći i objasniti kako se to sve radi.:icon_rolleyes:

Lexillium je napisao(la):
Zelabi je napisao(la):

Prvo je valjda red da se predstavis:icon_rolleyes:

Pa predstavio sam se, a slike cu postaviti čim ih nađem na računaru.Pao mi sistem pa mi se sve pobrkalo.:icon_rolleyes:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.