Azrim je napisao(la):Koja ti je boja niti na sijalici?
Sarajlic je napisao(la):to bi ti bilo najbolje
Azrim je napisao(la):jest to je to,jer po toj niti se razlikuju klevini zato sam i pito koje je boje konto sam da ti nije neko podvalio sa manje K
allroad je napisao(la):druze vjeruj i bolje sto nije plavo.... poslije kad uzmes druge sijalice koje su plave kajat ces se
strujaze je napisao(la):Ovako prijatelju ja sam uzeo prije par mjeseci nov kit 8000k u voznji iz auta mi je cisto bijela kad se gleda,a i bjela je kad se gleda sa par metara udaljenosti........tek kad se gleda iz vece daljine ide nijansu plavkasto(neprimjetno) imas u mojoj garazi sliku kako je kod mene pa pogledaj
SoundLunatic je napisao(la):hajd nek sam i to vidio da to nekome smeta, meni su one 8000k+ tako seljaste i ja ih na auto nebih stavio nikad, alergican sam na to kad ih vidim kod nekog, pogotovo ako je far bez lece, fuujjjj, a da nekazem da se pokisi nevidi nista sa tim sijalicama, uvjerio se u to mnogo puta, i 5000-6000k je mjera i najljepse za mene.. al eto svak ima svoje, bitno da je plavo, nemora ni svijetlit..
zen_3dom je napisao(la):imas kupiti onih kapica za sijalice, u raznim bojama, pa nabijes na sijalicu i eto ti plavo..... mislim da je ovo najbolja varijanta za tebe, jer ni ti ne znas sta bi.....
dzinn16v je napisao(la):sve pametnjakovici....pa ovo su kineski xenoni kao i ostali koje vozate vi na vasim autima,meni je crkla jednom jedna sijalica 6000k i poslije sam nabavio jos 3 iste 6000k i ni jedna nije imala istu boju...i na kraju je to rijeseno kupovanjem dvije nove sijalice...kladim se da niti jedan ovaj xenon kit kineski nema istu nijansu boje svijetla bez obzira sto pise 6,8 ili 12 tisuca k.