Član
Znaci imo sam udes na raskrsnici....raskrsnica je s jednom trakom udesno , dvije trake za pravo i jednom trakom za lijevo....i tako sa sve 4 strane...ko je bio u Zenici il ko je Zenice zna to je raskrsnica kod Mittala dole...znaci bio sam u traci za pravo...i ceko da mi se upali zeleno...prvo se upalio zeleno za vozace koji su prestojeni desno ..nakon sto se upalio i zeleno za pravo ja krecem i zabijam se u auto koje proljece kroz crveno , a prije toga mu je bilo zeleno za lijevo ...znaci prije mog zelenog njemu je bilo zeleno ...dolazi do sudara i on govori da je proso kroz zeleno , a ja kroz crveno...a i ja isto govorim da je on proletio kroz crveno...nebitno...ugavnom na toj raskrsnici ima kamera.....dolazi policija i vidim da njega poznaju...pocinju mene mutit i govore mi da sam vjerovatno proso kroz zeleno na desno sto se pali...e sad sazno sam da kamere tu ne rade vec duze vremena...on ima svjedoka tetku iz auta koja nema polozeno...a ja imam svjedoka momka koji radi u mittalu koji je bio prestrojen u traci do mene i sve je vidio, malo je falilo da se i on zabije u njega...ja sam ga pokupio posto sam bio blize traka...ja momka u prvi mah kad je policija trazila svjedoka nisam mogo navest jer momak je otiso na poso , nit sam mu znao ime nit dje radi....e u medju vremenu sam se cuo s njim i reko je da nema problema da ce svjedocit kako je bilo.....e sad me int. ko ima tu vecu prednost po vama na osnovu svjedoka...i mozel se naknadno pozvat svjedok posto nisam odmah ga naveo u zapisniku...