pomoc pri postavljanju zvucnika

pomoc pri postavljanju zvucnika

Član
pozdrav drugovi.znaci laik sam sto se tice auto muzike a u autu imam dva mala prednja zvucnika i kontao sam staviti pozadi jos jedan malo veci zvucnik, rijec je o zvucniku koji ima oko 30 godina, jugoslovenske proizvodnje dobar ocuvan ko nov.e sad sta je sve potrebno da bih ja spojio taj zvucnik jer kad sam ga otvorio unutra se nalazi veliki zvucnik snage oko 50 vati i jedan mali tzv (cistac zvuka) ispravite me ako grijesim i nalazi se u kutiji meni nejasan predmet neki namotaji, kalemi ili tako nesto.sta je sve potrebno da taj zvucnik sa kutijom spojim na plejer koji ima 4 izlaza po 50 vati.ako neko ima zivaca da mi malo pojasni kako sta :icon_question::icon_question:

Član
Pa samo provuci zice sa izlaza sa playera i nakaci na njih taj zvucnik. To unutra, ti namotaji su ti skretnice koje razdvajaju visoke od niskih tonova.

Član
ado_d je napisao(la):
Pa samo provuci zice sa izlaza sa playera i nakaci na njih taj zvucnik. To unutra, ti namotaji su ti skretnice koje razdvajaju visoke od niskih tonova.

probao sam spojit ali vrlo slabo se cuje naspram kad spojim zice samo na veliki zvucnik dali ima veze plus minus prilikom spajanja tih kablova

Član
Pa pokusaj zamjeniti zice plus i minus. A mozes ti otkacit tu skretnicu i samo zice nakacit na taj veliki zvucnik i nek' ti samo on radi.

Član
ado_d je napisao(la):
Pa pokusaj zamjeniti zice plus i minus. A mozes ti otkacit tu skretnicu i samo zice nakacit na taj veliki zvucnik i nek' ti samo on radi.

dali je to tako sigurno jer i ja sam tako nesto skontao (da sta ne zaj....):lol:

Član
Moze li slika da vidimo o cemu se radi, et probaj kako se najbolje cuje pa tako spoji, ne mozes nista zeznuti